DOOM Eternal - vár a Super Gore Nest

  • Írta: szlav
  • 2020. december 1.
  • Letöltés
Link másolása
Két jó hírünk is van azok számára, akik készen állnak egy kis démonirtásra. Megérkezett a DOOM Eternal legújabb Master Levelje, a Super Gore Nest, miközben a játék napokon belül a PC-s Xbox Game Pass részévé válik.

December 3-tól már az Xbox Game Pass for PC előfizetői is felpörgethetik a láncfűrészt, a Microsoft ugyanis ma bejelentette, hogy ekkor csatlakozik a játék az előfizetéses szolgáltatás kínálatához. Ez már önmagában is nagyszerű hír, de az id Software ráduplázott: ma egy újabb bővítményt is kap a játék egy friss kihívás formájában.

A következő Master Level a Super Gore Nest pályáját teszi az eddiginél is keményebbé. A változó nehézségi opciókat és feladatokat tartogató kihívás számos kozmetikai extrát, köztük egy arany Combat Shotgunt tartogat.

A Super Gore Nest egyik legérdekesebb játékmódja a Classic Mode lesz. Itt csupán egy sörétessel a kézben kezdünk majd, a felszerelésünk többi részét pedig a pályán elszórva találhatjuk meg. Ezt teljesítve egy klasszikus zöld Slayer-skin ütheti a markunkat.

A DOOM Eternal játszható PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Stadián, a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön, december 8-án pedig végre megérkezik a Nintendo Switchre szánt átirat is.

2.
2.
kryszisz
#1: Ne legyünk szerények: a Super Gore Nest minden idők egyik legjobb pályája;)
1.
1.
A Super Gore Nest minden idők egyik legjobb pályaneve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...