Megjelent az Empire of Sin

  • Írta: gorien
  • 2020. december 2.
  • Videó
Link másolása
John és Brenda Romero gengszterjátékára tavaly óta várunk, és végre megjelent. Nyakadba veheted az 1920-as évek Amerikáját, hogy a maffiák között kivívd magadnak az elismerést, és kiépítsd a saját bűnbirodalmad.

A Paradox Interactive és a Romero Games körökre osztott stratégiája, az Empire of Sin tegnap megjelent, amire egy utolsó előzetessel is emlékeztettek minket. Ha mindig is arra vágytál, hogy te legyél a következő Don, akkor most nyakig merülhetsz az 1920-as évek alkoholtilalmában és bűnözőközösségeiben.

Válogasd össze gengszterekből álló bandád, aztán pedig meg se állj a csúcsig: körökre osztott harcokban mutathatod meg a többi bűnözőnek, ki az igazi nagykutya. Kiépítheted a saját birodalmadat, miközben más gengszterektől elveszed az övékét, legyen szó akár a fiktív Goldie Garneau, akár a hírhedt Al Capone területeiről.

Az Empire of Sin PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen jelent meg.

2.
2.
DarkLord
Még szerencse, hogy arra figyeltek, hogy az évszám stimmeljen Al Capone-nál, mert ugye 1920-at írunk a játékban és itt még elmegy az a feladat, amiket kap Al barátunk, de ha erre nem figyelnek és pár évet rádobnak, akkor már ciki lett volna, hogy Al a nagy boss ilyen piti feladatokat végezzen... arra megvannak a kisebb emberek. Ennyin elbukhatott volna a játék és hiteltelen lett volna számomra legalább is, de még annyira nem vagyok benne, hogy mennyit lépünk időben és hogy Al-nak hogy alakulnak a dolgai.
1.
1.
Norbaszki
Úton van, hozza a postás :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...