TGA 2020: Crimson Desert-gameplay várható

  • Írta: gorien
  • 2020. december 3.
  • Teaser
Link másolása
A Black Desert Online világában játszódó Crimson Desert egy hosszabb csönd után nemrég hallatott magáról újra, most pedig azt is megtudtuk, hogy az idei The Game Awardson várhatjuk a gameplay leleplezését.

A Black Desert Online készítői egy évvel ezelőtt jelentették be a Crimson Desert érkezését, amit hosszas hallgatás követett, egészen néhány héttel ezelőttig, amikor a Pearl Abyss felfedte: hamarosan mutatnak valamit a szerepjáték gameplayéből is.

Most már pontos dátumot is tudunk hozzá, az ígért videóra ugyani az idei The Game Awardson számíthatunk, magyar idő szerint december 11-én. A dátum bejelentése mellé egy rövidke videót is kaptunk, ami a játék logóját is leleplezi.

A Crimson Desert a Black Desert-univerzum előzményeinek elmesélésére hivatott, és a tervek szerint egy alaposan kidolgozott, egyszemélyes kampánya is lesz a többjátékos elemek mellett. A Pearl Abyss PC-re és még meg nem nevezett konzolokra szánja.

Nem ez az egyetlen, amiért lehet várni a The Game Awardsot: az Among Us készítői is ekkor mutatják be a legújabb pályát, illetve a tavalyi gyakorlatot megismételve számos demót is kapunk majd a jövőre várható játékokból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...