Három játékot jelentett be a Black Desert csapata

  • Írta: szlav
  • 2019. november 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Sok meglepetéssel készült a koreai G-Star expóra a Pearl Abyss, a Black Desert Online fejlesztőbrigádja. Bemutatkozott a Plan 8, a Crimson Desert és a DokeV, továbbá dátumot kapott a Black Desert mobilos változata is.

A koreai Pearl Abyss neve leginkább a Black Desert Online kapcsán lehet ismerős. Tény, hogy a stúdió nagyot szakított a nyugaton is népszerű MMO-val, de az is evidens, hogy egy percet sem ültek a babérjaikon. Hazai pályán, a G-Star konferenciáján ugyanis egyből három új címet villantottak, melyekhez érkezett egy-egy előzetes is.

A fejlesztők egy része maradt a már jól kiismert kaptafánál, így mutatkozhatott be a Crimson Desert. Nem véletlenül cseng ismerősen a karmazsin sivatag címe, hiszen egy olyan nyílt világú MMORPG-ről van szó, ami történetét tekintve a Black Desert előzményeit mutatja majd be. És ha már történet: a Crimson Desert egyik legnagyobb ütőkártyája, hogy egy teljes értékű, mélyen kidolgozott egyjátékos kampányt tartalmaz majd, amelybe esetlegesen vegyülhetnek többjátékos elemek is. A játék PC-re és konzolokra érkezik, a Pearly Abyss ígéretei szerint pedig majd a jövőévi E3-on ismerhetjük meg jobban.

Jöjjön ezután egy teljes műfajváltás: íme, a Plan 8. Nem sok részlet derült ki erről a futurisztikus játékról, de azt már elkönyvelhetjük, hogy egy nyílt világú MMO-shooterről beszélhetünk, ahol exoruhát öltve küzdhetünk meg a robotokkal és vélhetően egymással. Érdemes megjegyezni, hogy a játékot Minh Le, azaz Gooseman mutatta be, aki tavaly márciusban csatlakozott a Pearl Abyss csapatához. Gooseman az eredeti Counter-Strike egyik tervezője volt és a mai napig az ő nevére hivatkozunk, ha a de_dust2 A bombsite-ja mögött, a Goose-graffitis sarokra gondolunk.

Bemutatkozott egy aranyos előzetessel a DokeV is. A fejlesztők maradtak a nyílt világú formulánál, a DokeV azonban egy mobilkészülékekre érkező MMO. Lehet, hogy a Pokémon GO babérjaira pályáznak a koreaiak?

Végül pedig fix megjelenési dátumot kapott a korábban már többször rebesgetett Black Desert Mobile, ami a PC-s és konzolos nagytesója igazi MMORPG-élményét kívánja elhozni az aprócska képernyőkre is. December 11-én vághatunk bele a kalandokba.

1.
1.
BockÚr
Ez a plan 8 nagyon menőn néz ki jó ég.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...