Még várni kell egy darabig a Bloodlines 2-re

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 pontos megjelenési dátuma továbbra sem ismert, a jelek szerint egy darabig még várnunk kell a játékra: a Paradox vezetője szerint kicsi rá az esély, hogy a jövő év első felében befutna.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 mögött álló Paradox vezérigazgatója, Ebba Ljungerud a svéd Placerának nyilatkozott, ekkor közölte, hogy kicsi rá az esély, hogy a címet belátható időn belül megkapjuk: "Nem hiszem, hogy a játék kijön a jövő év első felében, de majd meglátjuk." 

A Bloodlines 2-t eredetileg az idei évre ígérték a készítők, augusztusban viszont 2021-re tolták el a megjelenést. A csapat a koronavírus-járványra fogta elsősorban a csúszást, illetve már akkor belengette, hogy bizonyos átszervezések is várhatók házon belül annak érdekében, hogy flottul haladjanak a munkálatok. Ennek eredményeképp a fejlesztést végző Hardsuit Labs több vezetőtől is megvált, volt viszont olyan munkatárs, aki önként távozott.

Ljungerud most arról beszélt, hogy a vírus, az efféle kilépések és a generációváltás együttesen járultak hozzá, hogy a játék késsen: érdekes részlet, hogy a hölgy szerint a Sonyt és a Microsoftot is kellemetlenül érinthette a járvány, mert a vártnál kevesebb fejlesztői készletet tudtak a csapatoknak biztosítani, ami hátráltatta a munkálatokat.

2.
2.
Juha
#1: Az első része szerintem jó volt, bár én csak a nemhivatalos patch után kezdtem neki, amikor már akár végig is lehetett játszani :-)
Sebaj, elrepül az az 1-2 év most is majd a CP-al :-)
1.
1.
Ismétlődik a sors ezzel a címmel, de szerintem most a játékot változtatják meg teljesen és azért tűntek el a nevek is mellőle.

Mondjuk az is fura volt, hogy már a kezdetektől valószínűtlenül rövid megjelenési dátumokat adtak meg egy értelmes minőségű cucchoz képest.

Ebből szerintem csak meg kell várni, hogy mi lesz, de ... láttunk már szart is ilyen fejlesztések után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...