Destiny 2 - ma élesedik a next-gen frissítés

  • Írta: szlav
  • 2020. december 8.
  • Letöltés
Link másolása
A Bungie csapata némileg megcsúszott a Destiny 2 újgenerációs optimalizációjával, mától azonban az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 tulajdonosai is teljes pompájában élvezhetik az online shootert.

Az újgenerációs konzolok játékosai eddig is hozzáférhettek a Destiny 2 PS4-es vagy Xbox One-os változatához, hála a visszafelé kompatibilitásnak, ma délután azonban itt is szintet lép a konzolos játékélmény.

Az Xbox Series X/S-es és PlayStation 5-ös optimalizációt hozó frissítés alapos vizuális ráncfelvarrást eszközöl a játékon, elérhetővé válik a 4K-s felbontás 60 fps mellett, a Crucible meccseit pedig akár 120 fps-sel is pörgethetjük majd, feltéve persze, ha rendelkezünk 120 Hz-es televízióval.

Xbox Series S-en egyébként szintén 60 fps-es sebességgel fut majd a játék, itt azonban be kell érnünk a 1080p-s felbontással. További jó hír viszont, hogy mindhárom verzió kap állítható FOV-csúszkát, az új masinák SSD-inek köszönhetően pedig drasztikusan csökkennek majd a töltési idők is.

Végezetül pedig érdemes tudni, hogy akinek jelenleg is telepítve van a játék, az kénytelen lesz ismét letölteni az egész csomagot, a 67-70 GB-os frissítés ugyanis mindent magába foglal, gyakorlatilag teljes újratelepítést eszközöl. A Bungie szerint legkorábban magyar idő szerint 19:00-kor kezdhetjük meg a letöltést, előtöltésre pedig sajnos nincs lehetőségünk.

2.
2.
Aanash
Ez mind jó csak ne lenne ennyire unalmas már a játèk
1.
1.
Cole
Szóval megkapták a PC-s pakkot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...