Elképesztően gyorsan fogy a WoW: Shadowlands

  • Írta: szlav
  • 2020. december 8.
  • Biznisz
Link másolása
Nem számítottunk rá, de az Activision jelentése szerint a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Shadowlands lehet minden idők leggyorsabban fogyó PC-s játéka. Az első napon 3,7 millió példányt kapkodtak el belőle.

Tizenhat évvel a megjelenése után is eladási rekordokat döntöget a World of Warcraft. Az Activision jelentése szerint a Blizzard Entertainment legendás MMORPG-jének legújabb expanziója, a Shadowlands már a megjelenése napján 3,7 millió eladott példánnyal büszkélkedhetett, ami egyben azt is jelenti, hogy a játék nyolcadik nagy kiegészítője minden idők leggyorsabb rajtját produkálta a PC-s játékok közt.

Az aktív előfizetők száma ezzel párhuzamosan szintén rekordot döntött, legalábbis az utóbbi tíz évre visszamenőleg. A trónról egyébként a Blizzard egy másik játékát, a Diablo III-at sikerült letaszítani, melyből 3,5 millió darab kelt el az első napon.

Ez pedig csupán a kezdet, a játékosokra elképesztően izgalmas hetek várnak. Holnap elindul a Shadowlands első szezonja, amely megnyitja Castle Nathria raidjét, rajtol a rangsorolt PvP-szezon, illetve élesedik a dungeonök Mythic+ fokozata is. Erről számol be a fent mellékelt összefoglaló is.

2.
2.
szinkron
Tévedsz, ha azt hiszed csak erről van szó. 16 éves a játék és hatalmas a konkurencióa, szóva talánl valami más is lehet mögötte. Pl. hogy nagyon jó a kiegészítő. Ezt tapasztalatból mondom és meglepetve.
1.
1.
Extol
Valóban meglepő, egyrészt hozzájárulhatott, hogy számtalan ember elveszítette a munkáját és jelenleg nincs jobb dolga mint a játék, másrészről a közelgő ünnepek és a ki nem vett fizetett szabadságok kiadása miatt is lehet hogy ekkora játékostábor verődött össze. Részemről én most kihagyom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...