Késik a Ruined King: A League of Legends Story

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 10.
  • Csúszás
Link másolása
Eddig sem rendelkezett pontos megjelenési dátummal a League of Legends-spinoff Ruined King, most azonban kiderült, hogy a nagyjából 2021 elejére belőtt premiert biztosan nem fogják tudni tartani a fejlesztők.

Először tavaly decemberben mutatkozott be a Ruined King: A League of Legends Story, majd nemrég október végén villantottak egy újabb előzetest a készítők a Riot Games népszerű MOBA-játékának univerzumában játszódó és egyben legjobban várt spinoffjáról. Ma viszont egy kevésbé örömteli hírrel jelentkeztek.

A kiadó egy Twitter-poszton keresztül üzente meg, hogy sajnos nem tudják tartani az eredetileg 2021 elejére időzített megjelenési dátumot. A Ruined King a tervek szerint továbbra is jövő év folyamán debütálhat majd, de hogy egész pontosan mikor, azt egyelőre nem tudja megmondani a Riot Forge.

A Ruined King: A League of Legends Story célplatformjai változatlanok: elsősorban PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, valamint Nintendo Switchre érkezik, de később Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re szabott változatot is kapunk belőle.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...