Ruined King: A League of Legends Story PC, PS4, XBOXONE

Bemutatkozott az egyik első Riot Forge-projekt.
Típus:

A Netflixre tart a League of Legends-sorozat

A Riot Games két évvel ezelőtt jelentette be, hogy a Fortiche Productionsszel összefogva animációs sorozat formájában is életre kelti a League of Legends univerzumát. A széria a Netflixen talált otthonra.

League of Legends - megérkezett Viego

Végre arcot is társíthatunk a Blade of the Ruined King tulajdonosához. A League of Legends legújabb frissítésével megérkezett Viego, a letaszított király, akinek a képességeit máris lecsekkolhatjuk, hála a hősbemutatónak.

League of Legends - így indult a 2021-es szezon

Elindult a League of Legends tizenegyedik kompetitív szezonja, így rengeteg új látnivalóval és bejelentéssel gazdagodhattak a népszerű MOBA játékosai. Ez az év a Ruined Kingről szól majd.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Késik a Ruined King: A League of Legends Story

Eddig sem rendelkezett pontos megjelenési dátummal a League of Legends-spinoff Ruined King, most azonban kiderült, hogy a nagyjából 2021 elejére belőtt premiert biztosan nem fogják tudni tartani a fejlesztők.

Traileren a Ruined King: A League of Legends Story

A Riot Games egy évvel ezelőtt indította el a Riot Forge-ot, a külsős League of Legends-spinoffok kiadóját. Ma ismét megmutatta magát a kezdeményezés egyik legjobban várt üdvöskéje, a Ruined King.

TGA 2019: League of Legends-duplázás a díjátadón

Múlt héten mutatkozott be a Riot Forge, a Riot Games új kiadói szárnya, amely külsős fejlesztőkkel együttműködve szállít majd League of Legends-játékokat. A The Game Awards során két ilyen címről is lehullott a lepel.