TGA 2020: Az új Mass Effect is megvillantotta magát

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 11.
  • Videó
Link másolása
A BioWare egy új Mass Effect-előzetest is betárazott a The Game Awards apropóján. Sok konkrétum nem derül ki a kedvcsinálóból, de az üzenet egyértelmű: a sorozatnak még nincs vége.

Az új Mass Effectről továbbra sem tudunk túl sok részletet, így az sem világos, hogy az miként kapcsolódik a sorozat korábbi epizódjaihoz: igaz, az alábbi trailer végén feltűnik egy asari - aki akár Liara is lehet -, és egy N7-páncéldarab is. A játéknak egyelőre címe sincs, a BioWare "a következő Mass Effectként" hivatkozik rá.

5.
5.
GAMEROD
Remélem nem kúrják el, és nem olyan egyszerű spin off valami lesz mint az Andromeda volt. Azt se bánnám ha legalább ezekhez adna az EA magyar feliratot is, amikben sok szöveg van, ha 15 éve tellett a játékaikhoz, akkor most nem értem miért nem, ha a hasznuk is jóval nagyobb mint akkoriban.
4.
4.
i84hng
Amikor megláttam a trailert én is majdnem összepisáltam magam, számomra az első három rész mindenidők legjobbja, pedig szinte minden minőségibb játékot végigjátszottam. De a kezdeti örömöm kicsi lelankadt, amint jobban belegondoltam a széria jelenlegi helyzetébe. A Mass Effect franchise iszonyatosan rossz kezekben van. A triologia megjelenésekor nagyon magas színvonalat, minőséget képviselt, a korszaka Wicherje, RDR2-je volt, legalábbis az emlékeimben így él. A rajongótábora is a minőséget várja el, amit ez a Bioware/EA nem akar, vagy képtelen elkészíteni. Már hosszú évek óta középszerű fos játekokat készítenek, amiket nem tudom ki vesz meg a casual gamereken kívül. Ez a cég egyszerűen nem méltó egy ilyen szériához - már előre látom a 79-80-as Metascoret, felháborodást a játék megjelenésekor. Nagyon kívánom, hogy ne legyen igazam és szépen visszatér a Bioware az új Dragon Age-el, és a Mass Effect-el a régi kerékvágásba
3.
3.
CreelienDareigeo
Akkor most ez alapján a Bioware megválaszolta, hogy a "Destroy" ME3 befejezés a hivatalos?
1.
1.
DarkLord
A zenei aláfestés az hátborzongatóan brutális lett szerintem. Mármint jó értelemben :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...