Új Alien-sorozatot készít az FX

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney Investor Day hatalmas bejelentéseinek árnyékában kiderült, hogy új Alien-sorozat is készül az FX csatorna gondozásában. Egyelőre még nincs premierdátuma, de az már biztos, hogy a Hulu-előfizetők sem maradnak ki belőle.

A Marvel- és Star Wars-rajongók mellett az Alien-franchise fanok sem maradtak friss bejelentés nélkül, hiszen szintén a Disney Investor Day alkalmából rántották le a leplet az FX boszorkánykonyhájában készülő, idáig csak nemes egyszerűséggel Alien-sorozatnak elkeresztelt projektről.

A sorozat showrunnere a Fargóval, valamint a Legionnel már bizonyított Noah Hawley lesz, de természetesen Sir Ridley Scott is kiveszi majd a saját részét a munkálatokból. Ezenkívül még azt is megosztotta velünk az FX Network igazgatója, John Landgraf, hogy a sorozat ezúttal a Földre hozza majd a xenomorphokat és velük együtt az eredeti filmek rémisztő hangulatát.

Landgraf egész pontosan úgy fogalmazott, hogy ez lesz az első alkalom, hogy a Föld lesz a színtere egy Alien-sztorinak, de ez nem teljesen igaz, hiszen a 2004-es Alien vs. Predator, illetve a 2007-es folytatása, az Aliens vs. Predator: Requiem szintén a bolygónkon játszódott. Igaz, ezeket jóformán senki sem tekinti a hivatalos Alien-kánon részének.

Megjelenési dátumot egyelőre még nem kaptunk, de az már biztos, hogy az FX csatorna nézői mellett a Hulu-előfizetők sem maradnak ki a rettegésből.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...