Rengeteg animációs projekttel készül a Disney

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A Marvel- és a Star Wars-franchise-ok mellett természetesen nem feledkezett meg a Disney az animációs filmjeiről, illetve sorozatairól sem, és rengeteg kisebb-nagyobb hírrel készült ezekkel kapcsolatban is az Investor Dayre.

Az elképesztő mennyiségű Star Wars-, illetve Marvel-hír mellett szerencsére nem feledkezett meg a Disney az animációs filmjeiről és sorozatairól sem, amikből szintén egy raklapnyira valóval készül elárasztani mozitermeket és a streaming platformját egyaránt.

A Disney Animation-projektek

Pontos megjelenési dátumot kapott a Raya és az utolsó sárkány, ami nálunk 2021. március 11-én, míg a tengerentúlon már március 5-én a mozik vetítőtermeibe kerül, illetve a Disney+ kínálatában is elérhető lesz, amennyiben kifizetjük érte a felárat.

2022-ben debütál a Hős6os világában játszódó Baymax!-sorozat, valamint a Zootropolis - Állati nagy balhé alapjaira építkező Zootopia Plus is, ami szintén egy többrészes sorozatnak ígérkezik.

Ugyanúgy 2022-ben mutatkozhat be a Disney+ keretein belül, a Kugali Mediával közösen készített Iwaju-sorozat is.

Nem rendelkezik még premierdátummal, de szintén a Disney+ felhozatalát erősíti majd a Encanto, ami kolumbiai helyszíneket felvonultató mozi lesz, a zenéjét pedig Lin-Manuel Miranda komponálja.

A 2023-as év pedig a dalos/éneklős alkotások esztendője lesz, hiszen ekkor érkezik majd a Tiana, ami A hercegnő és a béka mellékhajtása lesz, valamint a Moana (itthon: Vaiana) komikus musicalsorozata.

Pixar-sorozatok a Disney+-ra

December 25-én érkezik a SparkShorts legújabb epizódja, a Burrow, ami egy nagyon rövid, mindössze néhány perces alkotás lesz.

Januárban indul a ikonikus Pixar-karaktereket felvonultató rövidfilmek sorozata, a Pixar Popcorn.

A Fel! szeretett kutyusa, Dug is megkapja a saját szériáját a Dug Days képében, aminek a várható premierje 2022 őszére datálható.

Érkezik Villám McQueen és Matuka kalandjait feldolgozó Cars-sorozat, azonban erre se számítsunk 2022 ősszénél hamarabb.

Szintén ősszel - igaz, majd csak 2023-ban - rajtol el a Win or Lose című Pixar-sorozat, ami egy általános iskola softball csapatának a történetét meséli el.

Pixar-filmek

2021 júniusában érkezik a mozikba az Olaszországban játszódó Luca, amiben az azonos nevű fiú nyári kalandjainak lehetünk a szem- és fültanúi.

Valamikor 2022 nyarán kerül kerül moziműsorra a Lightyear, ami - bármilyen meglepő is - a Toy Story-filmekből megismert Buzz Lightyear előzménytörténete lesz. A Space Ranger hangját ezúttal Amerika Kapitány, azaz Chris Evans kölcsönzi majd.

A Turning Red bemutatási éve egyelőre még nem ismert, azonban azt már most tudjuk, hogy főhőse egy 13 éves kamaszlány, akit ha felidegesítenek, vagy csak egyszerűen túl izgatott lesz, akkor egy hatalmas vöröspandává változik.

1.
1.
crytek
Élőszereplős csip és dél ...tom és jerry után nem tudtam mi hiányzik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...