Bővül a Trónok harca-előzmény stábja

  • Írta: gorien
  • 2020. december 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A Targaryen-családra koncentráló Trónok harca-előzménysorozat három színésszel lett gazdagabb. Emma D’Arcyt, Olivia Cooke-ot és Matt Smitht köszönthetjük a stábban, és már az is ismert, milyen karaktereket fognak játszani.

A Trónok harca Twitter-fiókján jelent meg a hír, hogy három újabb színésszel bővült az HBO népszerű sorozata előtt háromszáz évvel játszódó House of the Dragon stábja. A Targaryenekre koncentráló mellékág George R. R. Martin Tűz és vér című regényét veszi alapul, és ha minden jól megy, 2022-ben láthatjuk képernyőn. A korábban már bejelentett, Viserys Targaryen királyt játszó Paddy Considine-hoz most Olivia Cooke, Emma D'Arcy és Matt Smith csatlakozott.

A Doctor Who-ból és A koronából ismert Matt Smith Daemon Targaryen herceget fogja alakítani, aki Viserys király öccse, páratlan harcos és sárkánylovas, ugyanakkor kissé őrült is. D’Arcy (akit a Hanna című sorozatban láthattunk) a herceg unokahúgát, Rhaenyra Targaryent kelti életre, aki szintén kiváló sárkánylovas, és beleszületett a jóba – csak épp nem férfinak született.

Az eddigi stábtagok közül a Ready Player One-ban is megforduló Olivia Cooke az egyetlen, aki nem a Targaryen-család tagja. Ő a király kezének leánya, Alicent Hightower lesz, aki eleganciáját és politikai éleslátását egyaránt felhasználja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...