Új régióval bővül a Genshin Impact

  • Írta: szlav
  • 2020. december 13.
  • Letöltés
Link másolása
Jókora karácsonyi ajándékot kapnak a Genshin Impact rajongói. A The Chalk Prince and the Dragon című fejezet egy teljesen új, hófödte zónával egészíti ki a népszerű szerepjáték világát.

Miután nyugaton is óriási sikereket aratott a Genshin Impact, az ingyenesen játszható, de gatcha-mechanikákkal teleszőtt akció-szerepjáték sorra kapja a tartalmi frissítéseit. A december 23-án érkező, 1.2-es sorozatszámú nagy update a The Chalk Prince and the Dragon nevet viseli, az új előzetes pedig elárulja, hogy mire számíthatunk benne.

A tartalmi frissítés egy vadiúj zónával, Dragonspine hófödte hegységeivel csalogatja újabb kalandokra a játékosokat - a Mondstadttól délre fekvő vidéken számos fenevad és egy elveszett civilizáció várja, hogy megismerjük őket. Nem árt azonban óvatosnak lennünk, az itteni fagy ugyanis felfedezés és harc közben is megnehezíti majd a dolgunkat.

Természetesen megismerkedhetünk majd új hősökkel is, akiket aztán hozzáadhatunk a saját csapatunkhoz. Albedo és Ganyu mindketten ötcsillagos harcosként kerülnek a játékba - a kardforgató a föld erejével, az íjász pedig fagyos képességekkel csap le az ellenfeleire.

2.
2.
DragonBleacPiece
#1: enis imadom, megjelenes ota mindennap jatszok
1.
1.
zsocc-nrg
Alig várom, imádom ezt a játékot! Csak addig remélem Zhongli-t kipörgetem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...