Genshin Impact Mobil, PC, PS4, SW

Nyíltvilágú RPG egy mágikus világban, ahol az istenek kiválasztottai képesek a hét elem irányítására.

GC 2023: Megvannak a Gamescom Award nyertesei

Összesen 14, nem feltétlenül objektív és megfogható kategóriában hirdettek nyertest, a jelöltek között idén megjelent címek, és magán a Gamescomon bejelentett játékok is szerepeltek.

GC 2023: Hoyoverse-áradat a Gamescom műsorán

A GamesCom 2023-as Opening Night Live Show-ján szinte ömlesztve kaptuk a Hoyoverse játékainak anyagait: videón a Genshin Impact, a Zenless Zone Zero és a Honkai: Star Rail.

A Genshin Impact szinkronszínészei már hónapok óta nem kaptak fizetést

Bár a Genshin Impact egy sikeres videójáték, a szinkronszínészek panaszkodnak a közösségi médiában, hogy késik a fizetésük.

A Honkai: Star Rail felülmúlja a Genshin Impact indulási számait

A Genshin Impact alkotóinak új játékát már több, mint 20 millióan töltötték le, pedig csak egy nap telt el a megjelenés óta.

Áprilisban jelenik meg a Genshin Impact fejlesztőinek új játéka

Hamarosan érkezik a Hoyoverse legújabb fantasy-RPG-je, a Honkai: Star Rail. A bejelentéshez még egy előzetest is csatoltak a fejlesztők.

Geoff Keighley: a The Game Awards népszerűbb volt 2022-ben, mint valaha

A The Game Awards ezúttal valóban jó műsornak bizonyult, legalábbis a korábbi évekhez képest, és úgy tűnik, a rajongók is egyetértenek ezzel.

A Sonic Frontiers úton van a The Players' Voice Award elnyerése felé

Bár a Sonic Frontierst nem jelölték más kategóriában, mégis lehet, hogy díjat kap a december 9-ei díjátadón. A The Players' Voice Award szavazás harmadik fordulójában is az első helyet foglalja el.

Tarolt az Elden Ring az idei Golden Joystick Awardson

Idén már negyvenedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, ahol a játékosok szavazhatták meg az elmúlt év legjobb játékait.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

GC 2022: Futottak még az Opening Night Live műsorán

Véget ért a Gamescom nyitóeseménye, az Opening Night Live, a műsor pedig tömve volt bejelentésekkel és látnivalókkal. A fontosabb hírek után jöjjön egy összefoglaló a többi érdekességről!