Genshin Impact Mobil, PC, PS4, SW

Nyíltvilágú RPG egy mágikus világban, ahol az istenek kiválasztottai képesek a hét elem irányítására.

Geoff Keighley: a The Game Awards népszerűbb volt 2022-ben, mint valaha

A The Game Awards ezúttal valóban jó műsornak bizonyult, legalábbis a korábbi évekhez képest, és úgy tűnik, a rajongók is egyetértenek ezzel.

A Sonic Frontiers úton van a The Players' Voice Award elnyerése felé

Bár a Sonic Frontierst nem jelölték más kategóriában, mégis lehet, hogy díjat kap a december 9-ei díjátadón. A The Players' Voice Award szavazás harmadik fordulójában is az első helyet foglalja el.

Tarolt az Elden Ring az idei Golden Joystick Awardson

Idén már negyvenedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, ahol a játékosok szavazhatták meg az elmúlt év legjobb játékait.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

GC 2022: Futottak még az Opening Night Live műsorán

Véget ért a Gamescom nyitóeseménye, az Opening Night Live, a műsor pedig tömve volt bejelentésekkel és látnivalókkal. A fontosabb hírek után jöjjön egy összefoglaló a többi érdekességről!

Bemutatkozott a Zenless Zone Zero, a Genshin Impact csapatának legújabb játéka

A mesebeli fantasy-környezetet egy futurisztikus metropoliszra cseréli a Genshin Impact fejlesztőbrigádja. Bemutatkozott a Zenless Zone Zero, a miHoYo legújabb őrülete.

A Genshin Impact fejlesztői a következő játékuk leleplezésére készülnek

A miHoYo nagyot kaszált a Genshin Impacttel, de a csapat már készen áll a következő játékára. A Zenless Zone Zero várható bejelentését egy rejtélyes weboldallal vezetik fel.

Genshin Impact - nincs elfelejtve a Switch-verzió

Már több mint két év telt el azóta, hogy a MiHoYo bejelentette a Genshin Impact Switch-portját, az átirat azonban továbbra is várat magára. Az ígéretek szerint azonban nincs elfelejtve ez a változat sem.

TGA 2021: Az It Takes Two az év játéka

Ma hajnalban megtartotta éves rendezvényét Geoff Keighley, ami azon túl, hogy raklappal szállította a videojátékos bejelentéseket, természetesen az elmúlt év legjobb alkotásait is díjazta.

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!