Ez történt a Nintendo Indie World Showcase adásán

  • Írta: szlav
  • 2020. december 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem panaszkodhatnak a független fejlesztésű játékok szerelmesei. Lepörgött a Nintendo Indie World Showcase műsora, ahol rengeteg frissen megjelenő vagy éppen úton lévő kisebb címet jelentettek be a Switchre.

Ahogy arról tegnap értesítettünk benneteket, a Nintendo egy újabb Indie World Showcase keretei közt mutatta be a közeljövőben Switchre érkező független játékokat. Ha a vágatlanul néznétek vissza a teljes adást, kattintsatok ide, egyéb esetben viszont, lássuk, mi történt a negyedórás műsor során!

Spelunky 1+2

Nem elég, hogy Nintendo Switchen is megjelenik a Spelunky 2, az első, mára legendásnak mondható epizódot is átportolják a hibridkonzolra. Mindkét epizódot játszhatjuk majd lokálisan is a barátainkkal, de a második rész természetesen megkapja a vele járó online funkciókat is. A megjelenés 2021 nyarán várható.

Fisti-Fluffs

Egy percre sem hagyhatjuk magukra a macskákat, különben kitör a káosz. Ebben a négyfős brawlerben egyszerű cicák esnek egymásnak, a bunyót pedig nem ússza meg a lakás berendezése sem. Megjelenés 2021 elején.

Very Very Valet

A Very Very Valet kétbalkezes parkolóinasaira biztos, hogy nem bíznánk az autónkat. Főleg akkor, ha egyszerre négyen, egymással versengve törik ripityára a járműveket. Ez a kooperatív játék is 2021 elején érkezik Switchre.

Tunche

A LEAP Game Studios kézzel rajzolt 2D-s akciójátékában az lesz a feladatunk, hogy minden gonosztól megszabadítsuk az Amazonas esőerdőit. Öt hős, lokális kooperatív mód, mindez márciusi megjelenéssel.

Cyber Shadow

Egy ilyen adás nem maradhat el egy kőkemény retro-platformer nélkül. A Cyber Shadow-ban surikeneket és tűzlabdákat hajító nindzsák és félelmetes robotok várnak minket. Premier 2021. január 26-án.

Calico

Ha mindig is szerettetek volna egy macskakávézót nyitni, akkor a Whitethorn Games játéka áll a szolgálatotokra. Gyűjtsetek össze minél több cicát, rendezzétek be álmaitok kávézóját, ennél több nem is kell a boldogsághoz. A legjobb hír pedig, hogy mindezt már ma megtehetitek!

 

Alba: A Wildlife Adventure

Alba egy gyönyörű mediterrán szigeten él, de még ebben a paradicsomban sem tökéletes az élet. Segítsünk a megsérült állatokon, és tisztítsuk meg a szigetet jövő tavasszal!

Gnosia

A Gnosia egy egészen fura alkotás - egy úgynevezett obsolete game, amelyet eredetileg PS Vitára készítettek, bőven a kézikonzol életciklusa után. Egy végigjátszás mindössze 5-15 percet vesz igénybe, a feladatunk pedig az, hogy kiderítsük, hogy a legénység melyik tagja a címben szereplő titokzatos entitás. 2021 elején kezdődhet Switchen a nyomozás.

Happy Game

A Happy Game nyerte ma a legfélrevezetőbb cím díját. Ez a pszichedelikus horrorkaland egyszerre cuki és rémisztő, de épp ez teszi különlegessé. Megjelenés 2021 tavaszán.

Super Meat Boy Forever

PC mellett először Nintendo Switchre látogat el a Super Meat Boy Forever. Ezernyi pálya, őrületes bossharcok és kontrollercsapkodósan kemény kihívás. Ez vár ránk december 23-án.

Grindstone

A Below alkotóinak legújabb játékával találkozhattunk már mobilon, ez a színes-szagos puzzle-játék viszont mától a Nintendo Switchet is meghódítja.

Among Us

A Nintendo a végére hagyta a legnagyobb durranást. Az utóbbi néhány hónap legnépszerűbb social deduction-játéka mától Nintendo Switchen is elérhető.

Futottak még

Ennyi volt tehát a mai Indie World Showcase, de a műsort záró összeállításban feltűnt még a When the Past was Around, a Kosmokrats, a Hoa, a Hazel Sky, a Trash Sailors és a Finding Paradise is. Ezekre a játékokra is számíthatnak tehát a közeljövőben a hibridkonzol tulajdonosai.

2.
2.
GemForge
Metroid trilogy-t akarok végre már! :)
1.
1.
godach
A Cyber Shadow elég pofás. Hozza a régi Ninja Gaiden feelinget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...