Redout: Space Assault - megjelenési dátumot kapott

  • Írta: gorien
  • 2020. december 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Arcade-os űrharcok várnak ránk a 34BigThings következő játékában. A Redout-univerzumban játszódó Space Assaultban egy privát biztonsági cég pilótájaként kell ripityára lőnünk bárkit, aki a Mars gyarmatosítását veszélyezteti.

Két évvel ezelőtt mi is írtunk a Redout: Space Assaultról, amikor a 34BigThings bejelentette, hogy a korábbi antigravitációs versenyjátékuk után az űrbe tesznek egy kiruccanást. A játék arcade típusú űrharcot ígér, izgalmas és egzotikus világokat, számtalan fegyvert, valamint kellően mély testre szabhatóságot is. Most a fejlesztők bejelentették a megjelenési dátumot, aminek kíséretében egy launch trailert és egy gameplayt is kaptunk.

A Redout: Space Assault 2395-be vezet minket, a Mars gyarmatosításának idejébe. A játékos a Poseidon Biztonsági Szolgálat egyik pilótáját alakítja, akinek a dolga a kolonizációs folyamatok védelme: lázadók és űrkalózok is fenyegetik az ott dolgozó tudósokat. Ebben a történetben merülhetünk el a kampány során, miközben a hajónkat minden küldetés után tovább tuningoljuk.

A Redout: Space Assault 2021. január 22-én fog megjelenni PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...