Bővített trailert kapott a The Callisto Protocol

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 18.
  • Videó
Link másolása
Egy héttel ezelőtt a The Game Awardson leplezték le a Dead Space szellemi örököseként is felfogható The Callisto Protocolt, ami egy single player sci-fi horror lesz. Most egy pár másodperccel kibővítették a bemutatkozó videót.

A Dead Space-veteránokból verbuválódott csapat, a Striking Distance Studios legújabb horrorjátéka pontosan azt kínálja, amivel anno Isaac Clarke-nak is szembe kellett néznie: egy könyörtelen túlélőhorrort a Jupiter egyik holdján a távoli jövőben.

Már a bemutatkozó előzetes sem finomkodott, de a most kiadott Red Band Cinematic Trailer még egy fokkal feljebb tekeri a brutalitást, és így többet láthatunk a szörny támadásából, valamint annak a következményéből a videó végén:

Nemrég az is kiderült Glen Schofield IGN-nek adott egyik interjújából, hogy a The Callisto Protocol hivatalosan is a PUBG univerzumában játszódik. Egyelőre nehéz elképzelni, hogy ez mit jelent, de biztosan fény derül majd rá legkésőbb 2022-ben, amikor a tervek szerint megérkezik a játék PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

3.
3.
manderel
#1: Annyi, hogy ugyanabban a világban játszódik. Valószínűleg túl sok köze nem lesz hozzá, de el lesznek szórva utalások, easter eggek a PUBG "történetére" vonatkozóan. Esetleg megjelenik benne az a gigavállalat, ami a PUBG küzdelmeit is rendezi a sztorija szerint.
Kb így tudom én elképzelni.
2.
2.
crytek
Horror ,szeretem, jöhet!
1.
1.
Viktor_The_Best
Az mi hogy a PUBG unuverzumában játszódik? Nem értem. Mi köze van ennek a játéknak a PUBG-hez? Lehet battle royal módot is kap a játék majd?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...