The Callisto Protocol PC, PS5, XSX

A Dead Space egyik atyjának új horrorja.

The Callisto Protocol teszt

Dead Space-veteránok készítettek szellemi örököst minden idők egyik legnagyobb sci-fi horrorjátékának. A nosztalgiázás bejött, a hangulat a toppon, de mégsem lehetünk teljesen elégedettek a The Callisto Protocollal.

Egy irodai hiba miatt nem százas a The Callisto Protocol teljesítménye

A The Callisto Protocol atyja szerint a teljesítményproblémák oka az, hogy valaki túlságosan sietett haza az irodából.

Brit toplista: besültek a nagyágyúk

Hiába érkezett több neves újonc is a múlt héten, a brit játékeladási toplistán egyikük sem tudott kiemelkedő eredményt elérni.

The Callisto Protocol - most már nem szaggat, csak akad

A Striking Distance Studios csapata rögtön belekezdett a vészhelyzeti tűzoltásba, és máris kiadott egy optimalizációs patchet a játékhoz, mely a shaderek kezelésén ugyan javít, ám a PC-s teljesítmény így is siralmas.

The Callisto Protocol - igazi horror a videokártyáknak

Eljött a nagy nap, végre elrajtolt a régóta várt horrorjáték, ám a premier eddig közel sem alakult felhőtlenül. Sokak számára ugyanis a legrémisztőbb dolog nem maga a játék, hanem az, ahogyan fut.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban ráfordulunk az év végi hajrára, a kiadók és fejlesztők mostanság lövik majd el a maradék puskaporukat. Lássuk, mi vár ránk ezen a héten!

Frissítve: The Callisto Protocol - kiszivárgott az első félóra

Napokon belül megjelenik a The Callisto Protocol, de úgy tűnik, a Striking Distance Studios alkotása sem úszta meg további szivárgások nélkül. Az internetre felkerült a játék első félórája.

Íme, a The Callisto Protocol gépigénye

A The Callisto Protocol megjelenéséig már kevesebb, mint egy hét van hátra, így végre fény derült a játék gépigényére is.

Élőszereplős kedvcsinálón a The Callisto Protocol

Ugyan a The Callisto Protocol már megkapta a launch trailerét, nem maradunk előzetes nélkül a megjelenés hete előtt sem.

Új halálanimációk is lesznek a The Callisto Protocol szezonbérletében

Nem sűrűn látunk olyat, hogy egy egyjátékos cím bizonyos animációit utólagos DLC formájában árulják a fejlesztők, Glen Schofield szerint azonban jelen esetben nagyon is jó okuk van erre.