Ubisofték bekebelezték az Anno fejlesztőit

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 11.
  • Biznisz
Link másolása
A francia Ubisoft bejelentette, hogy felvásárolták a német illetőségű SunFlowers csapatát, kiknek többek között a méltán népszerű Anno-sorozatot köszönhetjük.
A francia Ubisoft bejelentette, hogy felvásárolták a német illetőségű SunFlowers csapatát, kiknek többek között a méltán népszerű Anno-sorozatot köszönhetjük. A cég így magát, a sorozatot is megvette, s állítólag a srácok már rá is álltak a széria új darabjának fejlesztésére (mely nem az Anno 1701 kiegészítése lesz). A Ubisoft azt reméli, hogy a szintén tulajdonukban lévő The Settlers-jogok segítségével még jobban be tudják magukat biztosítani a valós idejű stratégiák piacán.
3.
3.
Constantin00
A nagy múltra visszatekintő játéktörténelem alapján én ennek azért annyira nem örülök, volt már ilyenre példa...
2.
2.
nimat16
a belátható jövőben sztem nem kell arra számítani hogy 2-3 fejlesztő lesz összesen!kicsit merész gondolat.képzelj csak bele:tegyük föl 1 lyen cég készítene 10-15 játékot évente az hárrom cégnél 30-45 játék lenne.Ez elég kevéske nemigaz?
1.
1.
fojesz
Ilyen soha nem lesz. :) Én inkább annak örülök, hogy sok a lelkes kezdő fejlesztő, s néha ezek meglepően jó produkciókat tudnak letenni az asztalra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...