Elite Dangerous: Odyssey - a gyalogos harcról

  • Írta: gorien
  • 2020. december 18.
  • Videó
Link másolása
A jövőre érkező Odyssey kiegészítőben végre leszállhatunk a bolygók felszínére, ami értelemszerűen egy újfajta harcteret is magával hoz. Az Elite: Dangerous fejlesztői egyebek mellett erről is beszélnek az új videójukban.

Legutóbb az idei The Game Awardson képviseltette magát az Elite Dangerous: Odyssey, a Frontier Developments most pedig egy fejlesztői naplóval jelentkezett, amiben a kiegészítő egyik nagy újdonságáról, a felszíni harcról beszélnek. Ígéretük szerint nem csupán gyalogosan küzdünk majd a bolygókon, mert a felderítő járművek és az űrhajók ugyanúgy kivehetik a részüket a csatározásból, ezzel nagyon sokrétű harci élményt létrehozva.

A kulisszák mögé is beleshetünk a videó második felében, ahol a fegyverek dizájnjáról és hangzási sajátosságairól beszélnek a készítők, és abból is mutatnak részleteket, hogyan rögzítik a hangokat. A hangtervezés segítségével nemcsak azt szeretnék elérni, hogy a játékosok teljesen elmerüljenek az élményben, de azt is, hogy minden fegyvernek egyéni, markáns stílusa legyen.

Az Elite Dangerous: Odyssey 2021 elején jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

3.
3.
DragonBleacPiece
nagyon szeretem, este melo utan szinte minden nap jatszok vele kicsit kb masfel eve, varom kivancsian a jatek uj merfoldkovet
2.
2.
Caleon
Nem hiába ELITE. Még Spectrumon is játszottam az első résszel. Szívvel fejlesztik ezt a részt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...