Nézzünk körbe a Super Nintendo Worldben!

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 19.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo tegnap este egy különleges Nintendo Direct-epizóddal jelentkezett, ezúttal azonban nem a videojátékok kapták a főszerepet a műsorban, hanem a februárban megnyíló Super Nintendo Worldöt járhatjuk körbe.

2021. február 4-én nyitja meg a kapuit Japánban a Super Nintendo World, a Universal Studios Japan részeként felépített Nintendo-vidámpark. Korábban is láttunk már néhány képet a létesítményről, a minap azonban kaptunk egy negyedórás Nintendo Directet, amelyben maga Shigeru Miyamoto vezet minket körbe benne. Döbbenetesen jól néz ki!

A videóból nem csak az derül ki, hogy a tervezők mennyire odafigyeltek a részletekre, kapunk némi ízelítőt az okostelefonnal összedrótozható Power Up-karkötők működéséből, megnézhetjük közelebbről az egyik játékot, az AR-szemüveggel megtámogatott Mario Kartot és a "látványkonyhával" működő éttermet is.

A Nintendo és a Universal egyébként Hollywoodban, Orlandóban és Szingapúrban is nyit majd hasonló parkokat.

1.
1.
n_csacsi
Örülök, hogy most készült el, mert márciusban 1 hét választott el, hogy Japánba utazzak a barátaimmal 2 hétre és akkor még csak a munkafolyamat volt :) Így tuti kihagyhatatlan lesz az Universal Studios Osaka-ban :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...