The Long Dark - az Epic Games Store mai ajándéka

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 19.
  • Akció
Link másolása
Ma sem maradtunk Epic Games Store-ajándék nélkül, ezúttal a Hinterland Studio túlélőjátékát, a The Long Darkot csaphatjuk hozzá a könyvtárunkhoz teljesen ingyenesen. Siessetek, mert csak egy napig él az akció!

Újabb ajándékkal lepett meg bennünket az Epic Games Store, a Cities: Skylinest és az Oddworld: New 'n' Tasty!-t követően a The Long Darkot szerezhetjük be ingyen. Ehhez szokás szerint csak egy fiókra lesz szükségünk az üzletnél, nem árt azonban sietni, az akció ugyanis csupán holnap 17 óráig él.

A The Long Dark egy belső nézetű túlélőjáték, amelyben egy repülőszerencsétlenséget elszenvedő pilótával kell túlélnünk a kanadai vadonban. Az anyag nyitott világgal dolgozik, és egy sor dologra oda kell majd figyelnünk, így többek között a karakterünk fáradtságára, éhségére, szomjúságára és testhőmérsékletére is - a vadállatokról pedig ne is beszéljünk!

12.
12.
shatterhand
#11: Van sztorija. Tutorial is egyben. Asszem a 3. "folytatasnal" tart a sztori.
11.
11.
#7: Igazság szerint, ha lenne egy jó sztori, ami miatt csinálni tudom, akkor lehet, hogy beválna (meg az is, hogy nem). Úgy viszont tényleg nem játszok ilyenekkel, hogy se sztori, csak te meg a placc, aztán éljél meg haljál meg kezdd előről. Bár tudom, hogy mások imádják az ilyesmit.
10.
10.
shatterhand
#8: Long dark nekem is a kedvencem. A vadon, az időjárás, a rengeteg varialhatosag nehézség miatt is. Minden újrakezdés tényleg egy uj kaland. Apróságok miatt tényleg simán meg lehet halni. Ejszska elkapott egy hóvihar és nem tslaltam vissza a pajtaba. Mire megláttam a pislakolo fényt már vegem volt. Túl sokáig mentem rossz uton. A meleg helyet jelentő kapu elott rogytam ossze.
Ölt már meg farkas is. Tobb hét játék után végre tslaltam egy puskát is. Belefutottam egy darab farkasba (ez is mazli volt hogy egyedül volt). Pudka eloz, farkas ramront, célzás....katt. lőszer nem volt benne aáárrggh
A hideg, elelem, tiszta viz, meleg ruha, melegedő, sokminden fontos a túléléshez.
Fagyott tavon is halaszhatsz, de az is véges, nem lehet letaborozni csak egy helyen. A cel végül is,hogy barangolj es legy igazi túlélő.
Sztem ZSENIÁLIS túlélő hangulata van.
Valaszthatsz sztorit, challange vagy random indulást random helyen,random felszerelessel.
10/10
Nekem még a grafika is tetszett. Remekül adja vissza a hóvihart es az éjszakai tiszta égbolt miatti -20 fokot is.
7.
7.
godach
#6: Ha igaz amit lentebb írtak (emlékeim szerint pedig nem igazán mozogsz otthon a survival játékokban) nem biztos hogy ez lenne a jó belépő a stílusba, de ez csak egy tanács.
5.
5.
Daniel21
Na, a Steam mellett most már Epic-en is túlélhetek!
Elég hangulatos ez a játék, főleg így a hidegebb téli estéken, egy bögre forró tejszínhabos-kakaóval! Survival fanoknak kötelező, legalább egy pillantást rávetni! :3
4.
4.
shorty123
Erősen ajánlott kategória annak aki fogékony az igényesebb játékra.
Időről időre előveszem , bár a story-t tartalmazó frissítések nagyon lassan jönnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...