Gyenge rajtot vett a Wonder Woman 1984

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Néhány országban, többek között a film legnagyobb piacának számító Kínában már mozikba került a Wonder Woman 1984, az első hétvége alapján azonban csalódást keltő rajtot vett az anyag.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint nem rajtolt éppen fényesen a Wonder Woman 1984, ami a jelenlegi helyzet tükrében talán érthető is. A film első körben 32 országban, köztük a legfontosabb piacnak számító Kínában rajtolt el, összesen azonban csak 38,5 millió dollárt kalapozott össze az első hétvégén, amiből 18,8 millió dollárt szállított Kína.

A kínaiaknál ráadásul még az első helyet sem tudta megszerezni a mozi az aktuális box office-toplistán, a The Rescue a maga 35 millió dolláros jegyárbevételével ugyanis jóval népszerűbb volt. Érdekességképpen meg kell jegyeznünk, hogy az első Wonder Woman 38 millió dollárral kezdett a távol-keleti országban, és 90,5 millió dollárral fejezte be a pályafutását ott - ehhez képest az elemzők most 40 millió dolláros végeredménnyel számolnak.

Az egyébként 200 millió dollárból készült Wonder Woman 1984-re egyébként máshol is hasonló fogadtatás várna valószínűleg, aligha meglepő, hogy a Warner ezt és az összes 2021-es filmjét közzéteszi az HBO Maxon is a mozipremierrel párhuzamosan.

A folytatás nálunk december 24-én debütált volna, érthető okokból azonban itt is csúszik a megjelenés.

20.
20.
Nate Hope
#18: "Ha tényleg sikerül Snydernek élvezhetően kibontania a sztorit és pozitív fogadtatásban is részesül a sorozat"

Azért Snyder előző filmjeit látva, én ebben azért kételkednék...
19.
19.
igazabol a fsz se kíváncsia 48-dik szuperhősökörségre, vírus ide vagy oda.
18.
18.
leviske
#16: Azzal egyetértek, hogy leginkább sorozatokra ideális a streaming, hiszen azok is tudják előfizetőként marasztalni az embert. Viszont a Justice League sorozat eléggé felforgathatja a mozifilmekről kialakult képet.

Ha tényleg sikerül Snydernek élvezhetően kibontania a sztorit és pozitív fogadtatásban is részesül a sorozat, akkor engem nem lepne meg, ha több mozinak tervezett saját gyártású cím is átalakulna sorozattá a későbbiekben.
17.
17.
Tokodboy
Engem addig nem érdekel é nem is fogom megnézni míg egy BD50 vagy minimum egy mozi képminőségét nem hozza. Na meg ha van belőle imax 3d változat akkor sehogy máshogy nem vagyok hajlandó megnézni.
Van minőség ami alá nem vagyok hajlandó menni. A tömörített szaroktól egyszerűen hányingerem van.
16.
16.
Slik
nekem akarmennyire tolhatjak ezt a streames dolgot akkor is inkabb a mozit valasztanam az ilyen nagy filmek eseteben ha ott lennenek a netflixen masnap
semmi sem hozza a tularazott popcorn, cola hosszu sorbanallas majd 30 perc reklam hangulatat mint a jo oreg mozi
szerintem sorozatokra alkalmas leginkabb az online platform vagy azokra a filmekre amik egyebkent annyira nem erdekelnenek
15.
15.
#14: Vagy hatalmas bukás, vagy ha kasza, akkor mindenki követni fogja és hamarosan megszűnhet a mozi is. Ha úgymond támogatnám a rendszert egy egyszeri, lemondható előfizetéssel egy film kedvéért az nálam még nem jelentené azt, hogy a mozi megszűnésére a pénztárcámmal szavazok. Legalábbis a szándék. De napjainkban, ha vársz egy filmet és otthon kiírja egy oldal, hogy a premier 20 perc múlva és 1300-2000 Ft megnézni... Vagyunk már olyanok, hogy rányomunk. Vagy legalábbis van az a szitu szerintem.

14.
14.
delphijos
#13: Meg igazából nincs sok választásuk. Ha várnak a bemutatóval ( akár hónapokat ) az is bukás. Így legalább bevonzhat előfizetőket.... a kisebbik rosszat választani nem hiba.
13.
13.
Ekézik a Warner-t ezért a döntésért és még Chris Nolan is hőbörög... Pedig ahol én lakom ott jön a karácsony napokon belül, és este 9 után az utcára mész, megbasznak 300-400€-ra. Magyarországra akarsz menni 10 nap karantén, vissza akarsz menni újabb fordulatos faszság, tesztek, karantén... Közben ünnepek. Két hetek, kijárási tilalom? Nulla nyitvatartás, csak zabáért mehetsz ki, vagy tankolni. És ezekben az időkben valaki esetleg kis pénzért full új mozi premiereket akar mutogatni nekem? Én nem zárom ki a lehetőségét, hogy ennek van létjogosultsága...

Egy casual filmnéző
12.
12.
delphijos
#11: Nem kell. Ha van előfizetésed, nézheted. A free trial meg technikailag már az.
11.
11.
#6: Ezeknél a filmeknél nem lehet játszani a free trail-al, mert ezekért a mozi premieres cuccokért még pluszban kell fizetni az előfizetési díjon felül.
9.
9.
hedzsooo
#5: Na, azt tenyleg nem vennem meg, + csak nem is kolcsonoznem ki 1x sem. :)
7.
7.
hedzsooo
Vegre januar elejetol a UK-ban is fogjak ezt a filmet is adni streamelve...
Ki lehet majd kolcsonozi/befietni a mozijegy arat online steamre es 48 orara elerheto, nezheto lesz cserebe. Szoval akar 2x is siman megnezheto a kolcsonzes arabol ha valakinek nagyon tetszik majd.

Nagy nehezen/lassacskan rajottek, hogy 1 global pandemic alatt kevesebben fognak a mozikba menni, meg ha nyitva is tarthatnak eppen az adott helyen...
6.
6.
n_csacsi
#4: Nem!
Gondold át, ahol nincs mozi ott pótolni kell a kiesett pénzt. Jelen esetben van X millió ember, akik már előfizettek az HBO max-ra világszerte, viszont azáltal, hogy felteszik a premiert követően, úgy még többen fognak majd előfizetni rá.
Persze ott a buktató is, hogy esetleg kihasználják a 7 napos trial-t és visszamondják, de azért biztos, hogy sokan maradni fognak, csakhogy ők is megnézhessék az elkövetkezendő filmeket.
Aztán, miután felrakták, másnapra már úgyis elérhető lesz torrenten is, ahogy a Netflixes filmek is elérhetőek. De hidd el, hogy sokan inkább előfizetnek, minthogy megvárják, amíg letorrentezhetnék.
5.
5.
Slik
minek eroltetik? tanulhattak volna a tenet hibajabol
4.
4.
csongor1996
Azt egyébként nem értem, hogy HBO Max-ra miért nem a mozipremier után mondjuk egy hónappal rakják fel. Nem lenne profitálóbb nekik?
1.
1.
Nate Hope
Sajnos egy ilyen évben, mint 2020, ezen nem lehet csodálkozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...