Ingyenes a Night in the Woods

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 27.
  • Akció
Link másolása
Már csak néhány napig tart az Epic Games Store ünnepi ajándéksorozata, addig viszont menetrendszerűen esnek be az újabb és újabb ingyenes címek. Most éppen a Night in the Woods lehet a tiétek.

A mai napon az Infinite Fall antropomorf állatokat felvonultató kalandjátéka, a Night in the Woods tölthető le ingyenesen az Epic Games jóvoltából - ha érdekel titeket a cím, egy gyors bejelentkezés és a "Get" gomb megnyomása választ el attól, hogy játszhassatok vele.

Az akció holnap 17 órakor ér véget, a szokásoknak megfelelően ugyanis akkor frissül majd a kínálat a következő ajándékkal. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi a holnapi menü, látogassatok el ide, korábban ugyanis már kiszivárgott a meglepetések teljes listája.

7.
7.
KaktuszPingvin
#6: Aha, ez ingyen se, aztán utána megy a sírás hogy újabban csak szar játékok jönnek, az ilyen és ehhez hasonló igen is jó és egyedi darabokat meg figyelmenkívül hagyják, semmibe se veszik egy pillantás után. Hát mit mondjak. Ha így állsz hozzá, meg is édemled hogy kimaradj belőle. Valószínűleg úgysem tudnád értékelni.
6.
6.
Guba32
#2: Én is megnéztem,ez az ingyen se...
5.
5.
KaktuszPingvin
Nagyon jó és egyedi játék és csak úgy árad belőle a hangulat.
2.
2.
XuChi
Meglestem a videóit ennek a “játéknak”. Nem túl izgalmas, ahogy elnéztem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...