Stranded Deep - az Epic Games Store mai ajándéka

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 28.
  • Akció
Link másolása
Újabb nap, újabb Epic Games-ajándék: ezúttal a korai hozzáférésű túlélőjátékot, a Stranded Deepet csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz fizetés nélkül - az eddigieknek megfelelően holnap délutánig él az akció.

Az ausztrál Beam Team Games fejlesztésében egy repülőszerencsétlenség túlélőjeként kell kihúznunk valahogy a procedurálisan generált csendes-óceáni szigeteken. A Stranded Deep PC-re öt évvel ezelőtt jelent meg, és bár azóta korai hozzáférésben van (a konzolos verziókkal ellentétben), a jelek szerint folyamatosan frissítik.

Az akció kihasználásához nincs más teendőtök, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára, belépni a fiókotokba, és megnyomni a "Get" gombot. Arra ügyeljetek, hogy minderre holnap 17 óráig van időtök, akkor ugyanis újabb címmel frissül az üzlet ingyenes szekciója - hogy mivel, az a már kiszivárgott ajándéklistáról kiderül.

17.
17.
endypapp
#16: Akkor még várok pár javítást...majd ahogy írtad is alább ,ha már tényleg nem lesz mivel játszani előveszem megint...
Pedig tetszik ,de lehet csak jobban rá kell hangolódnom,vagy bele élnem magam a játékba.
Jó az is igaz most toltam ki a Metro 2033-at ,talán nehéz volt az átállás..DDD...
16.
16.
Bauff
#14: Nem hiszem, hogy sokat fog változni, mert már rég kiadták az endgame tartalmakat, koraiban tartják valamiért, de ez a játék már rég kész van és már szerintem nem fog bűvüni semmivel
15.
15.
Bauff
#13: De próbáltam, grafikát én is elnéztem neki, pedig hasonlóan gondolom, mint te
Viszont én visszadobtam még 2 óra előtt, mert egyedül untam. Látszik, hogy coopra van építve, de maga ez a gyűjtögetés a vízből nekem bejött, kicsit chill így. Craftolás nem tetszett, pont azokat a játékokat szeretem, amik blueprintet használnak és úgy kell bedobálni hozzá az alapanyagokat... Ebben a n1 a The Forest és a Green Hell nálam
Az ilyen zsebből kirántom a falakat nekem annyira nem jön be

Azóta viszont jött hozzá egy csomó úíjtás, ha jól láttam lassan már nem is az óceánról szól, lehet majd rálesek valamikor ha már annyira nem lesz mivel játszani
14.
14.
endypapp
Én is "megvettem" az Epic-en ,
Lehet én rossz játékot kaptam ami a bugokat illeti.
Leszedem a fáról a kókuszt véletlen rosszra nyomok és leteszem a bokrok közé ,na onnantól az ott is marad....,mert???
Olyan mint ha valami zárt térbe esett volna....
Ha lerakok egy akármit oda magam elé-alá ,foglyul ejt ,ugrálnom kell,volt hogy alig tudtam kiszabadulni a nagy semmiből.
Vannak olyan idegesítő dolgok az egész menü,minden kezelésében ami személy szerint már fájt...nyöve nyelős az egész.
Mikor vihar kerekedett azért az nagyon szép tudott lenni meg úgy a víz alatti dolgok is.
Nem rossz tetszik is ingyé jól van ,be ha pénzt adtam volna a jelenlegi állapotban visszatérítést kértem volna,nekem egyenlőre pénzt nem ér.
Ha 5 éve koraiban van és csak eddig jutott még várok pár évet talán kiforrja magát...addig is töröltem ,ha olyanom lesz nagyon ,pár giga az egész vissza rakom...
Pár évet még adok neki csak fordul valamerre..
13.
13.
godach
#12: Én még a RAFT-al játszottam sokat.
Hozzáteszem, ez a CellShaded szerű grafika nem igazán jön be nálam, de ennél a játéknál valamiért el tudtam nézni a dolgot. Elég jó a raft menedzsment a játékban, kihívás is van benne. Én kicsit sajnálom, hogy nem realisztikusabb látványban gondolkodtak, de ettől még merném ajánlani, ha esetleg nem volt dolgod még vele.
12.
12.
Bauff
#11: Eaz az egyik fő dolog ami nekem hiányzik Stranded Deepből, hogy a raft az teljesen limitált, pedig ez lenne az egyik lényege, hogy ott is élhessen az ember. Még The Forestben is jobban megcsinálták ezt :D
11.
11.
Bauff
#10: Escape the Pacific azzal játszottam elég sokat. Nagyon hasonlít Stranded Deephez, csak jóval inkább a realisztikus rész fele húz
Blueprint építkezést és craftolást használ nem pedig előkapod a zsedeből a dolgokat. Itt viszont magára a tutajra is építhetsz ugyanúgy , falaktól kezdve majdnem mindent, igaz már az alap megéptése is egy hét kb :D
Maga a raft vezetése szerintem nehezebb. Építkezés elég hosszú idő, az időjárás nagyon állatul néz ki, főleg amikor kegyetlen szél vihar van.
Próbát szerintem meg ér, mert az ára se húzós, jelenleg két hetente szokott hozzá kijönni nagyobb update és közben public beta is megy.
10.
10.
godach
#7: Nekem kb 30 óra került a PS4 verzióba és 102 van a PC-be. Igazad van, hogy eget rengető bug nincs benne, inkább fapadost mondanék, de részemről ez nem gond.
Az Escape the Pacific és a Dead in Bermuda-val is szemezgettem.
Esetleg ha toltad és pár szót tudnál mondani a játékról, akkor azt megköszönném.
7.
7.
Bauff
#4: 100+ órám van benne, de egetrendető buggal nem találkoztam, olyannal meg főleg nem, ami befolyásolt volna bármit is.
jó játék lenne, de totál unalmas még legnehezebb és permadeath móddal is. Semmi ellenség,bázis építésnek nincs érteme, sablon szigetek, legalább lennének ragadozó állatok, viharok amiknek van értelme és hatása stb.
Egyetlen értelmes része a játéknak, amiben van egy kis para
*SPOILER az amikor megtalálod vmelyik boss-t, és le kell merülni a semmibe, az kicsit fosatós, főleg ami megy alatta zene :D
*SPOILER

De szerintem az Escape the Pacific jobb játék lesz ebben a témában, ha nem hagyják el a fejlesztők, csak ott se lesz semmi ami túlélsre kényszerítene.
6.
6.
shatterhand
#4: Megvettem szal biztam benne. Közbe kap patchet is, később majd újra ranezek.
Subnautica is van ps4en. Na az mondjuk nonplusultra latvanyban. Eddig az es a Long dark ami csúcs.
5.
5.
Ganzer
#4: Green Hellt kipörgettem az bejött, kiváncsi leszek erre is. Csak előtte van még egy Cp 2077 meg egy Yakuza Dragon, majd utána.
4.
4.
godach
#3: PC-n ez a játék még mindig Early Access. Nem is tudom, ilyet hogy tudnak (hogy lehetséges) kiadni konzolra.
Ettől független, szerintem a legjobb hajótörött szimulátor, de aki csalódott azt is megértem, mert bugos mint az isten nyila.
Viszont ha adsz időt neki, akkor (és szereted a stílust) tuti beszippant :D
Részemről egy ilyen.... hogy is mondjam.... bugdácsolás egy jó Robinson szimulátor felé.... :)
3.
3.
shatterhand
Konzolra megvettem. Jobbra számítottam. Sziget az kb 100 m2.
Úgy kellett külön updatelni az invert irányítást bele.
Long dark utan még ronda is. Az legalább stilusos.
1.
1.
DragonBleacPiece
megyek az erdőből a tengerpartra, hehe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...