Stranded Deep PC, PS4, XBOXONE

Egy lakatlan szigeten kell életben maradunk a valahol a Csendes-óceán közepén.
1673365471

Dátumot kaptak az új Xbox Game Pass címek

A Microsoft dátumozta a januárban konzolra, PC-re és Xbox Cloud Gamingre érkező következő Xbox Game Pass címeket. Köztük a Persona 3 Portable-t, a Persona 4 Goldent és a Monster Hunter Rise-t.
1672819200

Game Passben a Stranded Deep

A frissen megjelent játék már elérhető a havidíjas szolgáltatásban, azonban vannak távozók is.
1619632800

Bemutatkozott a PlayStation Plus májusi kínálata

Május vár, napsugár, erre jár már a nyár – és a PlayStation Plus-előfizetéssel beszerezhető játékok listája is napvilágra került. Ezúttal egy lakatlan sziget, a harcmező és a roncsderbik izgalmait élhetjük át.
1609193160

Stranded Deep - az Epic Games Store mai ajándéka

Újabb nap, újabb Epic Games-ajándék: ezúttal a korai hozzáférésű túlélőjátékot, a Stranded Deepet csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz fizetés nélkül - az eddigieknek megfelelően holnap délutánig él az akció.
1606896000

Felfedték a PlayStation Now decemberi felhozatalát

A Sony leleplezte a PlayStation Now decemberben érkező játékait. A Horizon: Zero Dawnnal az élen kapunk kocsizúzdát, hajótörötteket, szupermacsó szuperkatonákat és az Apokalipszis egyik lovasát is, úgyhogy lesz miből válogatnunk év végén is.
1587452400

Ma jelenik meg konzolokon a Stranded Deep

A Stranded Deep öt éve korai hozzáférésű PC-n, és már két éve úgy volt, hogy megkapjuk konzolokra, de az élet közbeszólt. Viszont jobb későn, mint soha, mától PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható ez a túlélőjáték.
1537531224

Stranded Deep - konzolokon is hajótöröttek leszünk

Egy repülőgép-szerencsétlenség miatt valahol a Csendes-óceán közepén találod maga egy aprócska lakatlan szigeten. Valahogy életben kell maradnod élemet szerezve és dacolva a veszélyekkel teli környezettel.