Ingyenes a Torchlight II és a Metro: Last Light

  • Írta: szlav
  • 2020. december 30.
  • Akció
Link másolása
A karácsonyi ünnepeknek hivatalosan is vége, de továbbra is szállingóznak az ingyenjátékok. Ma a Torchlight II-t zsebelhetitek be az Epic Games Store-ról, miközben a GOG a Metro-trilógia második, felturbózott epizódját ajándékozza.

Az év utolsó napjaira is jutnak még díjmentesen beszerezhető PC-játékok, hiszen az Epic Games Store nagy ünnepi akciója még nem állt le, ráadásul ma a GOG is beszáll az ajándékozásba.

Az egyik alanyunk nem más, mint a Torchlight II. A Runic Games aRPG-trilógiája nemrégiben egészült ki a harmadik epizóddal, de bízzatok bennünk, jobban jártok, ha inkább a második résszel tesztek próbát! A szokást pedig már ismeritek, holnap 17 óráig szerezhetitek be a játékot az Epic Games Store-ról.

Ezzel párhuzamosan a GOG-on is zajlik az ajándékosztás a következő 48 órában. Innen a Metro: Last Light Reduxot tölthetitek le, amely a nagyszerű FPS-trilógia második epizódja. A definitív, enyhén kicsinosított és minden jóval megpakolt kiadásról van szó, így még azok is jól járhatnak vele, akiknek korábban csak az alapjátékkal volt dolga.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...