Tizennégy perc a The Mediummal

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 5.
  • Videó
Link másolása
Egy hosszabb gameplay kedvcsináló érkezett a Bloober Team új horrorjátékából, amelyben két, egymással párhuzamos valóságot is felfedezhetünk majd a médiumként tevékenykedő főhősnőnkkel.

A játék hol az egyik, hol a másik dimenzión vezet keresztül bennünket, de arra is akad példa, hogy egyszerre bóklászunk mindkettőben - a játékmenet csavarját természetesen az jelenti, hogy az egyik valóságban történtek hatással vannak a másikra. A The Medium január 28-án érkezik PC-re és Xbox Series-konzolokra, és elérhető lesz Xbox Game Pass-előfizetéssel is.

7.
7.
#6: Akkor már lehetne tolószékes is és nehezebben tudna követni :)
6.
6.
zakkantlaci
#5: Mert állítólag vak a szellem.
5.
5.
#2: A hangokra én is felfigyeltem hogy jók, de az első cutscene-ben a rácsos ajtó előtt elfelejtették a visszhangot rárakni.

Magában pedig tetszik a játék az alapján, amit eddig láttam belőle, csak a csajnak nem kéne elkommentelnie, hogy a nyíl egyenes folyosó egyik végében lévő feladványhoz való a másik végében lévő tárgy. Ha végig ilyen lesz, akkor csak "szaggatott vonal követés" is lehet a játékélmény, ami nem dob fel.

Elsőre nem volt egyértelmű, hogy a szellem miért nem látja a zseblámpát, de aztán végül is rájöttem, hogy: jó, akkor nem látja. De bújkálni meg kell előle. Miért? Nem tudom. De kipróbálom majd, nem ezen múlik egy jó sztori.
4.
4.
#1: Megnéztem, nálam nem akadt a kép.
3.
3.
Őrnagy
Elég kemény a sztori.
2.
2.
Hurka95
Nekem nagyon tetszik. A zene és a hangok nagyon elvannak el lett találva. Nagyon Silent Hill-t idézte nekem miközbe néztem. Nagyon várom.
1.
1.
crytek
Érdekes lesz. Nem tudom hogy a video szar-e de sokszor eléggé "akadozik" a kép..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...