Everspace 2 - hamarosan early access

  • Írta: gorien
  • 2021. január 6.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Everspace nagyobb és részletesebb folytatásának korai hozzáférésű változatának startja egész eddig nem jött össze. Most már azonban nem kell sokat várnunk, két héten belül pilótafülkébe pattanhatunk!

A Rockfish Gamesnek tavaly nem volt szerencséje az Everspace 2 korai hozzáférésének elindításával. Előbb a koronavírus miatt halasztottak, majd amikor a Cyberpunk 2077 átkerült decemberre, inkább kihagyták az évet egy januári start kedvéért. Ezen már szerencsére nem változtatnak, a január 18-án esedékes rajtról előzetesben adtak hírt.

A fejlesztők szerint a játék early access-változata 25 órányi tartalommal rendelkezik majd. A legfontosabb játékelemek már a helyükön vannak, a kampány első tizenkét óráját és több mellékküldetést is teljes angol szinkronnal élvezhetünk.

Az ígéretek szerint a végleges változatban kétszer annyi tartalom lesz, mint ebben: a korai hozzáférésben megtalálható két csillagrendszer mellé négy-hat másik készül, valamint több hajótípus is érkezik. Az early access idejét körülbelül 18 hónapra lövik be, Steamen és GOG-on is elérhető lesz. A teljes megjelenés valamikor 2022-ben várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...