Microsoft Flight Simulator - legyen hó!

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 6.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően karácsony előtt élesedett a valósidejű havazást is magával hozó frissítés a Microsoft Flight Simulatorhoz, amit most élesben is megcsodálhatunk a legújabb előzetesben.

Még december közepén érkezett a jó hír, miszerint a VR-támogatás mellett a valósidejű havazás is implementálva lesz a Microsoft Flight Simulatorbe, amiről most egy videót is megosztott a csapat, akik ezenkívül boldog új évet kívánnak mindenkinek.

A játék látványa már néhol így is könnyen összetéveszthető volt a valósággal, amire most a hó ábrázolása is rádobott még egy lapáttal. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan birkózik majd meg ezzel a grafikával az Xbox Series X/S-es verzió, aminek a debütálása valamikor idén nyáron esedékes.

A Microsoft Flight Simulator egyelőre csak PC-n elérhető, a róla készült tesztünket erre találjátok.

2.
2.
cyberstaker
Szerintem valamit félre értettetek. Nem a valós idejű havazás lett implementálva, hanem a valós idejű hó és fagy ábrázolás a világ pontjain. Pl Finnország eddig csak részben volt havas, de most januárban sokkal több havas helyszínt találunk benne, több a befagyott tó/tenger, stb... Egyébként van konkrét havazás is a játékban: https://www.youtube.com/watch?v=vXc9fOLdU00
1.
1.
Viktor_The_Best
De hol a havazas? Ti lattatok havazast amúgy a videóban mert en nem! Az oke hogy havas a taj azt én is latom, de az hogy ténylegesen esik a hó az miért nincs a videóban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...