Ismét csúszik az Outriders

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 6.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervek szerint már tavaly meg kellett volna jelennie a Square Enix és a People Can Fly játékának, az Outridersnek, de most kiderült, hogy a februári premier is áprilisra csúszik. Előtte viszont kipróbálhatjuk majd a TPS-t.

Utoljára még december elején jelentkezett egy friss előzetessel az Outriders, és akkor is még úgy tudtuk, hogy idén február 2-án már játszhatunk a looter-shooterrel. Sajnos azonban mint kiderült, nem tudják ezt az időpontot tartani a készítők.

Szerencsére azért nem olyan vészes a halasztás: április 1-ig kell csak kiböjtölnünk a megjelenést, ráadásul hogy gyorsabban teljen a várakozással töltött idő, a fejlesztők február 25-én egy játszható demót is kiadnak majd a játékból, amiben az első pár óra lesz kipróbálható.

Az Outriders platformlistája továbbra is változatlan maradt: a játék PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik, majd valamivel később Google Stadiára is elérhető lesz. 

2.
2.
Kovbaj
#1: A pénzemberkéknek kell egy dátum.
1.
1.
Viktor_The_Best
Kezdődik megint a bullshit, halasztasok, csusztatasok, stb a jatekiparban. Én azt nem értem hogy miért fixalnak le időpontot a kiadok, ha nem tudjak azt tartani??? Mi jatekosok meg várjuk a játékot és erre kapunk egy két pofont megint! Ezt érti valaki? Engem nagyon bosszant ez!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...