Frissítve: Dying Light 2 - újabb veterán hagyta ott

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 9.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem sokat hallatott mostanában magáról a Dying Light 2, és amikor ennek az ellenkezője történt, akkor sem épp a legpozitívabb hírekről tudtunk beszámolni vele kapcsolatban. Sajnos ezúttal sincs ez másként.

Fél évvel ezelőtt hagyta ott a jól ismert író, Chris Avellone a Dying Light 2 munkálatait, amikor megvádolták szexuális zaklatással, és ezután mind a Paradox, mind a Techland megszakította vele a kapcsolatot. Ezúttal pedig Pawel Selinger, a játék művészeti vezetője és írója távozott a csapattól.

Selinger már több mint 22 éve dolgozott a Techlandnél, így egy igazi veteránnal lett kevesebb most a lengyel csapat. A szomorú hírt a fejlesztő a LinkedInen keresztül közölte, ahol azt is megemlítette, hogy reméli, a Dying Light 2, valamint minden további játéka a stúdiónak hatalmas siker lesz. Hogy Selinger hol folytatja a pályafutását, vagy hogy egyáltalán a játékiparban marad-e a jövőben, azt sajnos nem árulta el a posztjában.

Update! Közben a Techland - hogy kicsit oldja a rossz hangulatot - a Game Informeren keresztül bejelentette, hogy hamarosan izgalmas hírekkel jelentkeznek a Dying Light 2-vel kapcsolatban. Azt is megosztották velünk, hogy Pawel Selinger helyét Piotr Szymanek vette át, méghozzá már tavaly októberben. A csapat elmondása szerint Selinger már a kezdetek óta dolgozott a játékon, mielőtt tovább állt, így a munkássága abszolút érezhető lesz majd a produktumon.

7.
7.
Ganzer
Várós nagyon, az elsőt is ronggyá játszottam.
6.
6.
godach
#2: Az első részt ha újrakezded tíz óra játék után, akkor rájössz mi az a karakterfejlődés és skillfa. Számomra így működik egy RPG elemekkel dúsított játék. No de mondjuk ehhez játszani is kellene vele...
3.
3.
Ps fanboy
A nemrég kiadott 20 perces demó alapján szerintem durva játék lesz és nagyon jól néz ki. Remélem, hogy maga a játék legalább olyan állapotban van, mint ahogy azt a demó is tükrözi és azt is, hogy az ilyen olyan írók elpárolgása nem fogja gátolni, hogy révbe érjen és mihamarabb megjelenjen.
2.
2.
Dízel
Kuka ez a game. Sosem készül el, ha mégis akkor már szarul fog kinézni. És a sok újdonság és jó dolog már kevés lesz.
1.
1.
Daniel21
Ez is úgy készűl mint a Dead Island 2. xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...