Black Ops: Cold War - érkezik a szezonközi update

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 8.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten már élesedik is a Call of Duty: Black Ops - Cold War legújabb szezonközi frissítése, ami rengeteg újdonsággal készül visszacsalogatni, vagy éppen továbbra is bent tartani a rajongókat.

Tegnap számos újdonságot fedezhettek fel azok a játékosok, akik beléptek a Call of Duty: Black Ops - Cold War multijába, hiszen új pályákkal, illetve playlistekkel kedveskedett a Treyarch. Úgy látszik, a csapat továbbra sem pihen, és jövő héten már érkezik is a következő frissítés a lövöldéhez.

A január 7-én élesedett update-tel új 24/7-es playlistek érkeztek, melyekben a Raid és Crossroads Strike 6v6 pályákon nyüstölhetjük a Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed és Hardpoint módokat. Emellett a Gunfight módban most már Badass Weapon Blueprinteket is zsákmányolhatunk.

Kaptunk egy új Dirty Bomb Duos módot is, ahol 10 páros feszül egymásnak, hogy a lehető legtöbb uránium segítségével robbantsanak bombákat az Alpine és a Ruka pályákon.

A Treyarch zárásként azt is megszellőztette, hogy január 14-én még több friss tartalom érkezik majd a Black Ops - Cold War multiplayeréhez, valamint zombimódjához. Az előbbihez jön egy új Fireteam-pálya, a Sanatorium, illetve bemutatkozik majd a Dropkick mód is. Az élőhalott-vadászok pedig az idővel versenyt futva irthatják a zombikat a Cranked játékmódban, valamint az Onslaught módban a Raid pálya is a rendelkezésükre áll majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...