Hivatalos: Deadpool is csatlakozik az MCU-hoz

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadpool 3-at érthető okokból sok bizonytalanság övezte, a projekt alakulásáról leginkább lapértesülésekből és gyors nyilatkozatokból értesülhettünk. A minap viszont maga Kevin Feige adott helyzetjelentést róla.

Kevin Feige, a Marvel filmes univerzumának atyja a minap a pénteken dupla epizóddal induló WandaVision kapcsán haknizta körbe a sajtót, a Collidernek adott interjúban pedig megerősítette, a Deadpool harmadik része készül, ráadásul az MCU része lesz, és ugyanúgy az R (vagyis felnőtteknek szóló) besorolásra lőnek vele, mint az elődökkel.

A Deadpool 3-at a Fox felvásárlása óta nagy bizonytalanság övezte, hiszen azon túl, hogy hangvételében finoman szólva is elüt a Marvel Studios eddigi filmjeitől, inkább a Fox-féle X-Men-univerzumhoz és úgy általában a mutánsokhoz kapcsolódik, akiknek az MCU-s bemutatkozása egy-egy kivétellel továbbra is várat magára. 

Korábban ugyan a Deadpoolt alakító Ryan Reynolds is megerősítette, hogy a film a Marvel Studios szárnyai alatt is elkészülhet, sőt azt is elpletykálták már, hogy Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin párosa (Bob’s Burgers) írja a forgatókönyvet, voltak olyan hangok, amelyek kétségbe vonták, hogy a projekt összejöhet-e egyáltalán. Nos, Feige a fentiek mellett most leszögezte, hogy a szkript gőzerővel készül (méghozzá Reynolds felügyeletével), azt is elárulta ugyanakkor, hogy a forgatás idén már biztosan nem kezdődik el.

Feige egyébként az amerikai IGN-nek is adott egy interjút, így tudtuk meg, hogy a She-Hulk-sorozat tíz, egyenként félórás epizódból áll majd, illetve azt is elmondta, hogy idővel újabb Bosszúállók-filmre is számíthatunk.

3.
3.
br1Koo
#2: Ugyan nem vagyok képben hogy mennyire tud beleszólni, de nem hinném hogy Ryan Reynolds hagyná hogy feltolják szódával az általa alakított Deadpoolt. Ha jól emlékszem ő nagy mértékben tehet az egész franchise létezéséről, így remélem hogy nem lesz szar a harmadik rész sem (nekem tetszett a második rész is).
2.
2.
Nate Hope
Hát amilyen irányba haladt az utóbbi években az MCU, ez nem biztos, hogy jó hír...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...