Konzolokra is befutott a Little Nightmares II demója

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 13.
  • Letöltés
Kicsivel több mint egy hónappal később végül PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megérkezett a Little Nightmares II demója, amit a PC-s játékosok korábban már kipróbálhattak a Steamen.

Úgy látszik, a mai egy Little Nightmares-hírekben bővelkedő nap, hiszen miközben a PC-s játékosok ingyenesen csaphatnak le (majd) az első részre, addig a konzolosok is kipróbálhatják végre a második rész demóját.

A Wildernessre keresztelt próbaverzió pontosan megegyezik a Steamen múlt hónapban debütált változattal, így akik PC-n már játszottak a játékkal, azoknak nem lesz a demóban túl sok újdonság.

A Little Nightmares II február 11-én jelenik meg PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Később az év folyamán a PS5-ös és Xbox Series X/S-es változat is élesedik, amire a jelengenerációs tulajok ingyenesen frissíthetnek majd.

3.
DarkCrash
De szerettem az elso reszt. Lekapom hetvegen a demojat ennek de majd Ps5-re veszem meg majd ev vegen a geppel egyutt.
2.
DragonBleacPiece
#1: az interjúban azt mondták hogy dupla annyi idő lesz legalább mint az 1. játék volt (kb 6-7 óra), nagyobb helyszínekkel
1.
Pistons1990
Valaki esetleg olvasott róla hogy ez hány órás játék lesz, mert nagyon bejőn a játek hangulata. Azért remélem minimum 5 óra az meg lesz. -:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...