Februárban fut be a Blue Fire

  • Írta: gorien
  • 2021. január 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A Graffiti Games és a Robi Studios 3D-s platformere szüntelen akciót ígér. A Blue Fire apró hősével egy nála jóval nagyobb világot kell a nyakunkba venni, de Penumbra királysága máshogy nem menekülhet meg.

A Blue Fire-ben egy percre sem állhatunk meg, minden a pörgésről szól. A Robi Studios 3D-s akció-platformerének főhőse apró, ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy óriási akadályoknak veselkedjen neki. Legyen szó hatalmas termekről, amelyeken át kell küzdenie magát, vagy legyőzendő, magánál sokkal nagyobb árnyéklényekről, nem hátrál meg semmi elől.

A fejlesztők hardcore platformerezést ígérnek a Blue Fire képében. Penumbra királysága tele van kihívással és titkokkal, a főhőst új fegyverekkel és mágikus amulettekkel erősíthetjük szintről szintre. Ha harcra kerül a sor, a platformerezés akkor sem szorul háttérbe, a legtöbb esetben folyton mozgásban kell majd lennünk.

A Blue Fire február 4-én jelenik meg, ráadásul nemcsak Nintendo Switchre, ahogy korábban tudtuk, hanem PC-re is. Valamivel később PlayStation 4-re és Xbox One-ra is ki fogják adni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...