Blue Fire SW

Ígéretes platformer játék, némi kaszabolással, kizárólag Switchre.
1690473445

Bejelentették a Games with Gold augusztusi kínálatát

A Xbox Live Gold-előfizetők készüljenek: egy driftelős és egy indie, kaland videójáték is ingyenesen elérhető lesz a megszűnő szolgáltatás utolsó ajándékaiként.
1626674400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Figyelemre méltó független fejlesztésű játékokkal készül erre a hétre a globális videojáték-ipar. Megjelenik a Cris Tales és a Last Stop is, de ha valami nagyobb franchise-ra vágyunk, szörnyvadászok lehetünk a The Witcher: Monster Slayerben.
1625464800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a júliusi uborkaszezon, főleg portok uralják ezt a hetet is. A listából kiemelkedik az A Plague Tale: Innocence újgenerációs kiadása és a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.
1612162800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Február első hetében ellátogathatunk a World of Darkness univerzumába, hogy ökoterrorista farkasemberként szálljunk szembe a nagyvállalatokkal, de ha úgy tetszik, japán démonokra is vadászhatunk a Nioh 2 új portjaival.
1610625600

Februárban fut be a Blue Fire

A Graffiti Games és a Robi Studios 3D-s platformere szüntelen akciót ígér. A Blue Fire apró hősével egy nála jóval nagyobb világot kell a nyakunkba venni, de Penumbra királysága máshogy nem menekülhet meg.
1592040600

Blue Fire - lássuk, milyen benne a platformerkedés!

A Blue Fire a 3D-s platformerek mostanság ritkán látogatott királyságának új darabja lesz. A Hollow Knightot és hasonlókat megidéző játék aprócska főhőse nagy ellenfelekkel és még nagyobb akadályokkal néz szembe.
1584479100

Nintendo Switch - íme, a közeljövő indie újdonságai!

A Nintendo ma este megtartotta az Indie World Showcase legutóbbi adását, amely során közel húsz percen keresztül darálta, hogy milyen független fejlesztésű újdonságokra számíthatnak a Switch-tulajok a közeljövőben.