HWSW: Megérkezett a Samsung Galaxy S21-széria

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 17.
  • Hardver
Az idei CES apropóján leplezte le a Samsung a Galaxy S21-szériát. Az új csúcsmodell-eresztés minden kötelező rubrikát kipipál, ugyanakkor nem sok jót ígér a gyártó Note-modelljeinek.

Nem húzta sokáig 2021-es csúcstelefon-szériájának leleplezését a Samsung, a vállalat már az évet nyitó, idén online megrendezett CES konzumerelektronikai expó alatt bemutatta Galaxy S21 5G-csúcsmodelljeit. Persze az iparági tradícióknak megfelelően a bejelentést megelőző hetek-hónapok "kiszivárgott" fotói és adatai nem sok mindent hagytak az érdeklődők képzeletére, mindenesetre most a gyártó hivatalosan is megmutatta a sorozatot, azzal pedig okostelefonos stratégiájának jövőjébe is bepillantást engedett: a 2021-es S-modellek ugyanis a Note-széria kivezetését készíthetik elő.

A korábbi pletykáknak megfelelően ugyanis a legizmosabb új csúcsmodell S Pen-támogatással érkezik, azaz felhasználók a Note-okhoz szánt érintőtollakkal is firkálgathatnak rá, ami számos kérdőjelet felvet a Note-sorozat jövője, illetve későbbi létjogosultsága kapcsán. Ahogy az várható volt, a sorozat három új készülékkel rajtol, ezek a Galaxy S21, a Galaxy S21+, illetve a tavalyi nevezéktanhoz illeszkedve, az abszolút csúcsot képviselő Galaxy S21 Ultra. A sorozat idén is egységes dizájnnal érkezik, a formatervet azonban a gyártó igyekszik élesen megkülönböztetni a tavalyi csúcsmodellekétől - illetve a piacon lévő rivális eszközökétől.

Érdekelnek az új csúcstelefonok specifikációi? Irány a HWSW!

3.
mephi
#1: Szerintem minden téren csalódás ez az új széria. A G21 és G21+ műanyag borítása szerintem kabaré ennyi pénzért.
1.
NemecsekErno
Irónikus, hogy kevesebb mint fél évvel az iPhone-os cikiző reklámjuk után már ők is csak olyan telefonnal tudtak kijönne, amihez nem mellékeltek töltő csatlakozót, fejhallgatót illetve kimaradt belőle a microSD kártya lehetőség is.

Azért csak a kiegészitőkben van a nagy részesedés, csak legalább a microSD-t benne hagyták volna...
Az S20 után legfeljebb majd lesz valami más, nem Samsung.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...