Színre lép Fuse, az Apex Legends legújabb hőse

  • Írta: szlav
  • 2021. január 19.
  • Letöltés
Link másolása
Mintha csak a Mad Max világából rántották volna elő az Apex Legends következő hősét! Fuse, az ausztrál bajkeverő egy sztorielőzetes kíséretében mutatkozott be, de megtudtunk néhány egyéb apróságot is a nyolcadik szezon újdonságairól.

Közeledik az Apex Legends nyolcadik szezonja, ami pedig nem jelent mást, mint egy új szezonbérletet, új fegyvereket, no meg persze egy új játszható hőst. A kíméletlen bajnokság névsorához ezúttal Fuse csatlakozik majd, aki már kisgyermekkora óta jól ismeri a világ kegyetlenségét. A bajszos bajkeverő nem mindenben értett egyet egykori társával, így miután a páros kabalájának tekinthető aranygránát miatt Fuse elveszítette a karját, eljött az idő, hogy ő is megvesse a lábát az Apex arénájában.

Az Apex Legends nyolcadik szezonja február 2-án startol, de már most megismerkedhettünk az ezzel járó újdonságok egy részével. Ahogy azt a játék hivatalos oldalán is láthatjuk, az új rangsorolt szezon és a több mint száz kozmetikai cuccot rejtő bérlet mellett érkezik egy új stukker is, a 30-30 Repeater.

1.
1.
JohnSpartan
Jöhet! Csak még ki kell farmolnom az ingyen szezont! Nem kell sok màr... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...