Megjelenik a Shattered - Tale of the Forgotten King

  • Írta: gorien
  • 2021. január 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Másfél évnyi korai hozzáférés után hamarosan megjelenik a Shattered - Tale of the Forgotten King. A Redlock Studios szerepjátéka bekalandozható nyílt világot és a Souls-játékokhoz hasonló élményt ígér.

Noha a Shattered - Tale of the Forgotten King elkészültéhez 2016-ban kezdtek kalapolni a Kickstarteren, a játék mögötti ötlet sokkal régebbre nyúlik vissza. Maxime René, a Redlock Studios alapítója, 2006-ban kezdte el az asztali szerepjáték-kampányát, amiből kinőtte magát a Shattered univerzuma. Most, másfél évnyi early access után teljes értékűen is megjelenik a játék.

A Tale of the Forgotten Kingben egy vándort alakítunk, akinek a bőrébe bújva felfedezhetünk egy részletgazdag világot, feltárva annak rejtélyeit. No persze nemcsak kalandozunk ártatlanul, Hypnost ugyanis sötét erők szállták meg, így gonosz szörnyekkel is meg kell küzdenünk azon túl, hogy időnként 2,5D-s platformerszakaszokon is bizonyítjuk ügyességünket.

A játék február 17-én lép ki a Steam Early Accessből, és egyelőre csak PC-s megjelenésről tudunk. Elméletben PlayStation 4-es és Xbox One-os változatra is számíthatunk a jövőben, ahogy arra is, hogy a Shattered-univerzum további játékokkal bővül majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...