Nagyszerűen nyitott a Hitman 3

  • Írta: szlav
  • 2021. január 22.
  • Biznisz
Link másolása
A vonalkódos bérgyilkos ismét visszatért, a fogadtatása pedig nem is lehetne nagyszerűbb ennél. A játékért felelős IO Interactive szerint a teljes franchise legerősebb rajtját produkálta a legutóbbi epizód a digitális piacon.

Az előző fejezetek sikerei, a januári uborkaszezon és a fokozott otthonlét hármas kombója jót tett a Hitman 3 eladásainak. Habár a dobozos kópiák adatairól egyelőre nincs információnk, az IO Interactive elárulta, hogy a legfrissebb epizód túlszárnyalta a széria összes korábbi epizódját a digitális eladásokban. Pontos számokat sajnos nem közöltek.

Ahogy azt a bejelentéshez mellékelt képen is demonstrálták, a Hitman 3 nem csak a digitális piacon, de a kritikusok köreiben is remekül szerepelt. Habár a World of Assassination trilógiájának első nagy fejezete vegyes fogadtatásban részesült (elsősorban az epizodikus formátuma miatt), az azt követő epizódok nem okoztak csalódást sem a rajongóknak, sem azoknak, akik csak most ismerkedtek meg a 47-es ügynök módszereivel.

17.
17.
Obi Wan Kenobi
Szerintem kicsit túlságosan is scripteltek lettek a missionok a 2016-os részhez képest de technikailag ez a legjobban optimalizált rész. Egy ryzen 2600x, 16 giga RAM és egy GTX 1070-nel szerelt gépen gond nélkül fut highon (egykét dolgot vettem lejjebb) 80-90-100 fps-sel, amíg az előző kettő gond nélkül beesett 70-60 alá, szóval grat. Az előző részek integrációja pedig nekem teljesen mindegy, mind a két rész megvan
11.
11.
RangerFox
#10: Most mit mondjak erre, just pc gaming things :)
10.
10.
#4: "pár héten belül megoldást találnak"
Tehát akik már fizettek nekik, akikből eddig éltek, akik pénzéből etették a családjukat, azok várjanak még egy kicsit? Na takarodj! Ők kellene legyenek az elsők!
9.
9.
frankdelgado
#2: Pedig jo volt warezolni...nem volt tètje.
8.
8.
frankdelgado
Nekem az nem tetszik, h konzolon a beimportàlt előző rèszk eredmènyei bukósak. Ha màr ilyen formàban adjàki akkor illett volna figyelni.
5.
5.
azureknight0715
Jó kos game lett. Nekem meg föleg megèrte megvenni a gamet mert így megkaptam az első rèszèt meg dlc formában egy pizza áráèrt a 2. rèszt is felújítva. Az utolsó amivel játszottam az a blood money volt , remènykedtem hogy kb ugyanolyan èlvezetes game lesz ez is ès be is igazolodott ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...