Cyberpunk 2077 - ilyen volt Johnny Silverhand

  • Írta: szlav
  • 2021. január 22.
  • Képek
Link másolása
Lea Leonowicz, a CD Projekt RED vezető látványtervezője megosztott néhány korai koncepciós rajzot a Cyberpunk 2077 szereplőiről. Most megnézhetjük tehát, hogyan festett Johnny Silverhand Keanu Reeves előtt.

A CD Projekt RED csapata valószínűleg már a fejlesztés legkorábbi fázisaiban is biztos volt abban, hogy az asztali szerepjátékból ismerős Johnny Silverhand is szerepel majd a Cyberpunk 2077-ben, a legendás rockerboyt megtestesítő Keanu Reeves azonban csak 2018 nyarán állt össze a lengyelekkel. A karakter eredetileg elképzelt kinézete tehát jelentősen megváltozott, amikor a színész a fedélzetre lépett, de ahogy Lea Leonowicz korai látványtervein is látszik, a 80-as éveket idéző stílus mindig is kőbe volt vésve.


Aki érdeklődik a hasonló illusztrációk iránt, azoknak lelkesen ajánljuk, hogy csekkolják le Lea Leonowicz ArtStation-galériáját, itt ugyanis találhattok a fentiekhez hasonló képeket többek közt V férfi vagy női változatairól, illetve Evelyn Parkerről is.

15.
15.
Formula1fanatic
#11: Tudod mindenki magából indul ki.
12.
12.
Drraco
#11: "Biztos megtört a morál, hogy Keanuval kellett dolgozni... "

Abban azért látok realitást, hogy (ha nem is Keanu személye miatt) azoknál visszaeshetett a lelkesedés, akiknek az addigi esetlegesen több éves munkáját kukázták, mert "jött egy sztár".
11.
11.
Clayman
#7: Biztos megtört a morál, hogy Keanuval kellett dolgozni... Az a véleményem, hogy ebben a fejlesztők is ugyanúgy ludasok mint az ottani vezetők. Nyilván most mind a kettő próbál hárítani. Nyilván a fejlesztők is az első két fejlesztési évben maximálisan dolgoztak a játékon, nem volt semmi lustulás az irodában...
10.
10.
pityke0211
#7: Több BTS videó is van róla, hogy vele vették fel az egész karaktert motion capture-rel.
9.
9.
Nothing
#4: Róla mondjuk el is hiszem. :)
8.
8.
#1: Már kint van.

https://www.cyberpunk.net/en/news/37373/patch-1-1
7.
7.
godach
#6: Nemrég szivárogtattak ki egy levelet egy ott dolgozótól, amiben leírta hogy bár nagyon rendes és jó arc volt Keanu (így nem bántani akarja) de az eredeti Johnny sokkal királyabb és cool-abb volt. Haverom (aki 400 órát vert már a játékban) azt mondta, hogy valószínű hogy a gesztikuláció és minden más maradt, csak a karakter kinézetét és ugye hangját cserélhették csak le Keanu-ra is.
Bár sokak szerint nagyon ott van Keanu is, az eredeti sem lehetett rossz.
A dolgozó egyébként írta is, hogy miután küldő utasítás miatt (miaszerint kell egy sztár a játékba) lecserélték a régi Johnny-t, eléggé megtört a morál is benn.
6.
6.
markoci555
#4: még ha sokat is adtak volna neki, biztos elmegy jótékonyságra :D játékfejlesztés elég sokba kerülhetett összességében, ahhoz képest biztos nem volt sok

Első ránézésre nem enyhén lecsúszott, drogos punknak néz ki, változtattak a karakteren a színész miatt?
4.
4.
godach
#3: Azt írta egyszer az egyik valaki, hogy meglepően nem kért sokat Keanu.
3.
3.
Nothing
Kíváncsi lennék a játék költségvetési tervezetére is, Keanu Reeves előtt. :)
2.
2.
#1: Holnapra volt időzítve, de nincs kőbe vésve, hogy mindenképp holnap jön.
1.
1.
Rókalesőcipő
Arról van valami hír hogy holnap elvileg jön az 1.1?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...