Készül az Obscure második része

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatódik a 2005-ös év egy igen izgalmas horrorjátéka, az Obscure: Learn About Fear. A második rész az év végén jelenik meg PC-re, PS2-re és Wii-re.
Folytatódik a 2005-ös év egy igen izgalmas horrorjátéka, az Obscure: Learn About Fear. A második rész az év végén jelenik meg PC-re, PS2-re és Wii-re.

 

Az előző epizód történései után hőseink visszatérnek főiskolájukba és annak kollégiumába, hogy éljék megszokott, mindennapi életüket. Ekkor azonban még nem is sejtik, hogy hamarosan egy furcsa növényre fognak bukkanni, melynek köszönhetően ismét jó adag izgalommal telítődnek hétköznapjaik.



A játék során hat, egyenként speciális képességekkel rendelkező diák közül választhatunk magunknak játszható szereplőt, valamint egy segítőtársat is magunkkal vihetünk mindig, aki fölött kedvünk szerint átvehetjük majd olykor-olykor az irányítást. A játék támogatni fogja a kooperatív lehetőségeket, így ha egy barátunk épp nálunk vendégeskedik, ne kíméljük őt se a borzongástól! Megjelenés: idén év végén.
6.
6.
Constantin00
"kedvünk szerint", "olykor-olykor", ez nem ellentmondás? HaHa Szőrszált hasogatok :D
5.
5.
sosyname
haveromnál láttam a játék mostani részét... nem tetszett, remélem ez sokkal jobb lesz, és megérdemli hogy feltelepítsem.
4.
4.
Hycker
azért kooperativban lol lesz a projektor előtt párosan hadonászni miközben a wiiben döcög a gamma ;)
3.
3.
Daks
pont 2-3 napja futottam ossze valami angol szovegben ezzel a szoval es rogton a jatek ugrott be... ez valami isteni jelnek szamitott? :D
2.
2.
A RE4 az új kameranézete, ill. jobb grafikája miatt lett úgymond híres. Emlékszem, mikor PC-n nyomtam az első részét. (A tisztásról berohantak egy kastélyba az elkábult kutyák elől. :) Vagy ez nem az első része? Javítsatok! A kameranézete miatt nem tudtam megbékülni vele. :(
1.
1.
Különös történet, szereplők.. hmm ki tudja.. talán még jó is lesz.. de a Resident-et meg se közelíti.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...