Obscure II

A 2005-ös horrorjáték folytatása PC-re, PS2-re és Nintendo Wii-re fog megjelenni.

Csődvédelmet kért a Playlogic

A tavaly megjelent Fairytale Fights fejlesztője és kiadója csődvédelmet kért a napokban - a pletykák szerint a német Koch Media is közrejátszott a cég tönkrevágásában.

Obscure II

Két évvel ezelőtt egy csapat tinédzser fogságba esett a Leafmore High gimnázium falain belül. A banda nagy részét Herbert Friedman, az őrült professzor különös teremtményei mészárolták le, azonban néhányan közülük túlélték az éjszakát. A diákok elpusztították az összes mutánst, majd megölték Friedman-t is. Azt hitték vége a rémálomnak...

A heti játékmegjelenések

A héten leginkább PC-fronton várható komolyabb invázió, viszont nem érdemes elmenni szó nélkül a többi platform mellett sem, hiszen a felhozatal másutt is remek.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Készül az Obscure második része

Folytatódik a 2005-ös év egy igen izgalmas horrorjátéka, az Obscure: Learn About Fear. A második rész az év végén jelenik meg PC-re, PS2-re és Wii-re.