System Shock - jön az új demó, indul az előrendelés

  • Írta: szlav
  • 2021. január 25.
  • Korai verzió
Link másolása
Kezd egyre határozottabban körvonalazódni a Nightdive Studiosnál készülő System Shock-remake. A fejlesztők legutóbbi helyzetjelentése szerint nemsokára indul az előrendelés, vele együtt pedig érkezik az új demó.

A Nightdive csapata a Kickstarteren besegítő rajongók finanszírozásával álmodta újra a System Shockot, így csak természetes, hogy innen érkezik a legfrissebb helyzetjelentésük is. A hírek szerint rengeteg új fícsörrel bővült a játék a korábban bemutatott buildek óta, így a csapat készen áll arra, hogy hamarosan az érdeklődők előtt is leleplezze az új pályákat, a levágható végtagok funkcióját, a frissen felvett szinkronszövegeket és számos más apróságot.

Ez a demó február vége felé élesedik majd, hiszen a csapat a próbaverziót a Steamen, GOG-on és az Epic Games Store-on megnyíló előrendelési lehetőség mellé pozicionálja. Megtudhattuk azt is, hogy a System Shock előrendelői megkapják ajándékba a System Shock 2: Enhanced Editiont is, csakúgy, mint azok a támogatók, akik korábban már legalább 30 dollárral hozzájárultak a játék fejlesztéséhez. A stúdió egyébként a System Shock 2 feltupírozott változatát is nagyjából az első epizód remake-jével egy időben szeretné piacra dobni, pontos dátumot ehhez azonban egyelőre nem kaptunk.

8.
8.
kirk
Soha nem játszottam az eredetivel és elnézve azokat soha nem is fogok mert egyszerűen túlságosan régik. De a demót imádtam.
7.
7.
Csabzz
A Prey (2017) is sokmindent a System Shock formubálból merített és hiába nem teljesített túl jól anno az ipar szerint (jó hülyék review-olták és csak mint FPSként tekintettek rá), aki odafigyel és élvezi az ilyenfajta FPS/RPG dolgokat, az biztos imádni fogja a remake-et is. Emiatt nyerte el az első Deus Ex is a "kult" státuszt a fan-ok között, mert nem egy hagyományos FPS játék volt a korához képest.FPS létére mind Prey mind a System Shock 1-2, Deus Ex "szabad" kezet adott a játékosoknak az eszetlen lövölde mellett!
6.
6.
Ps fanboy
Én még nem játszottam egyik résszel sem, de a második részt valóban sokan emlegetik egylapon a remekmű kifejezéssel. Tudtommal azt már Ken Levine dirigálta, őt meg nem kell bemutatni. Kíváncsian várom ezt a részt, de azt kétlem, hogy egy fps lövölde elemeket tartalmazó játék kifog a rajtam, vagy bárkin, aki kicsit is szakavatott.
5.
5.
Juha
#2: Annak idején (97 vagy 98 körül) a Deus Ex-el is ez volt sok ember problémája, de ha belejön az ember, és nem kezd el kapkodni, akkor nagyon beszippant.
#3 az a baj, hogy a mai átlag játékok vagy kézenfogva vezetnek végig, vagy direkt szivatnak (pl. DS széria), kevés a közép-nehézségű.

Ma már alig játszom sajnos, de ha pár órára előveszek egy régebbi akármilyen játékot (akció, verseny, kaland) a modernebbek után, bizony sokkal nehezebbnek tűnnek.
4.
4.
br1Koo
#3: Nem neked való. End of story
3.
3.
crytek
#2: Hű...fingom se volt a demoban mit kell csinálni..Nem csoda hogy kimaradt a széria játszani akarok nem magam szopatni
2.
2.
quakeskull
Jól hallottad, a System Shock 1-2 eléggé megelőzte a korát. Mai szemmel szerintem az átlagnak nehéz volna, de majd kiderül, hogy mennyire hű remake.
1.
1.
Slik
sok helyen azt olvastam, h ez a valaha volt egyik legjobb jatek
igaz ez? mert akkor viszont elegge varom mi lesz belole
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...