Wasteland 3 - új nehézségi fokozatot hozott a patch

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 27.
  • Letöltés
Link másolása
Élesedett az 1.3-as update az inXile Entertainment RPG-jéhez, a Wasteland 3-hoz, ami rengeteg apróbb javítás mellett egy új nehézségi szintet is magával hozott a játékba: a sokat sejtető Tourist módot.

A mai naptól már tölthető a legújabb frissítés a Wasteland 3-hoz, aminek az egyik legnagyobb újítása kétségtelenül a Tourist nehézségi fokozat. Ennek a módnak a segítségével a műfajjal épp csak ismerkedő játékosok is elmerülhetnek majd a sztoriban, ugyanis - bár részleteket nem tudtunk meg - ezen a szinten alaposan visszavettek a készítők a harcok nehézségéből.

Emellett érkezett még két új kosztüm is az update-tel, amelyeket minden játékos automatikusan megkaparinthat, amint teljesítette a Cornered Rats missziót. Az öltözékekkel együtt két új achievement/trófea is bekerült az RPG-be, ezeket a The Book Learning és az Answering Machine néven találjátok meg a listában.

Természetesen az 1.3-as patch ezenkívül még rengeteg apróbb hibát kijavít - például a PS4-en tapasztalható akadozó karakteranimációkat -, illetve azoknak a játékosok, akik egér/billentyűzet kombóval játszanak konzolon, immáron több lehetőséget kapnak a gombkiosztás és a kamera forgatási sebességének testreszabásában.

3.
3.
Alien Isolationben is nagyon jo volt a kesobb beletett novice mod, barcsak egy Dark Soulsban lenne valami hasonlo, hogy legalabb egyszer veg lehessen menni, agyfasz nelkul...
2.
2.
Ooorky
Végre én is végig tudom játszani.
1.
1.
Heldengeist
Herezis! Szakrilégium! Blaszfémia!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...