Age of Empires II - hadba vonulnak a nyugat lordjai

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 29.
  • Letöltés
Link másolása
Nem lehet mindennapos dolognak nevezni azt, amikor egy játék remasterelt kiadása kap egy tartalmas kiegészítőcsomagot - márpedig pontosan ez történt pár nappal ezelőtt az Age of Empires II: Definitive Editonnel.

A Last Khans után újabb kiegészítővel bővült nemrég az Age of Empires II: Definitive Edition: a Lords of the West expanzió két új civilizációval, valamint három kampánnyal toldja meg az eddig sem szegényes alapjátékot.

Az új hadjáratok között a két új frakció, a burgundiak és a szicíliaiak is megkapták a maguk fejezetét, illetve a britek is egy újabb kalanddal, méghozzá Edward Longshanks bosszúhadjáratának a történetével lettek gazdagabbak. A kiegészítő emellett még 16 vadonatúj feloldható achievementet is hozzácsapott az eddigi listához.

Az Age of Empires II: Definitive Edition továbbra is csak PC-n játszható, ott viszont megtalálható a Steamen, a Microsoft Store-ban, illetve az Xbox Game Pass kínálatában is.

5.
5.
Extol
#3: Biztos nem ér annyit, az egységek nagy része között azért nincs akkora különbség kinézetben
3.
3.
Ooorky
#2: Akkor ritka genny lehúzás, főleg mivel jó erősek multiban amíg le nem nerfelik, mint a DE-ben behozott új népeket...
2.
2.
mestermagyar
#1: Nem mintha az AoE2-ben civilizációk egységei annyira változatosak lettek volna hogy sorba kelljen állni hogy bekerüljenek a játékba. :D
1.
1.
Ooorky
10 euró 2 népért, az igen...

Age of Kings: 13 nép
Conquerors: 5 nép
Forgotten Empires: 5 nép
African Kingdoms: 4 nép
Rise of the Rajas: 4 nép
Definitive Edition: 4 nép
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...