Mozgás közben a törölt GoldenEye 007-remaster

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 31.
  • Videó
Link másolása
Több mint kétórányi felvétel került fel a YouTube-ra a Nintendo 64-klasszikus GoldenEye 007 HD remasteréből, ami az eredeti tervek szerint az Xbox Live Arcade gyűjteményében látott volna napvilágot, de ez sajnos soha nem valósult meg.

Rengeteg játékos fűz nagyon kellemes emlékeket az N64-es GoldenEye-hoz, így valószínűleg sokan örültek volna, ha 2007-ben a Microsoft tulajdonában lévő Rare fejlesztőcsapatnak sikerül a lentebb látható HD remastert piacra dobnia. Sajnos ez végül szerzői jogi problémák miatt soha nem történt meg.

Mostanáig mindössze egy félórányi videóanyagot leshettünk meg az Xbox Live Arcade-re készült remasterből, a legújabb kétórás felvételnek köszönhetően viszont az ikonikus Dam pályától egészen a utolsó bónuszhelyszínig végigizgulhatjuk az akciót.

A videót megosztó Graslu00 azt is megjegyezte, hogy valamikor 2021 folyamán elérhető lesz majd a GoldenEye 007 fentebb látható verziója, de ezt ennél részletesebben nem fejtette ki.

2.
2.
Ooorky
Megvan DS-re az eredeti, de mivel német nyelvű rögtön az elején elakadtam.

Viszont a Blood Stone odabaszós, ha egyszer végigviszem nekiállok vmi guide-del ennek is ismét.
1.
1.
Darksiders84
Juj ez mekkora játék volt iszonyat első 3D élmény fps a 2D világ után , olyan kis apróságok mint törhető kilőhető űveg , megmaradó lőszer a falban több mint 20 éves cím ami tényleg nagyon erős volt a Raretől N64-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...