GoldenEye 007 , DS

Folytatódik a Rare klasszikus N64-es játéka, a GoldenEye, ezúttal kizárólag a Nintendo Wii-n és DS-en.

Íme, a frissített januári Xbox Game Pass felhozatal

Január második fele, valamint február eleje is tartogat izgalmas játékokat az Xbox Game Pass felhozatalában.

Pénteken érkezik a GoldenEye 007 felújított változata

Régóta vártunk a GoldenEye 007 nagy visszatérésére a modern platformokon, ez a várakozás pedig a héten véget ér. A Microsoft bejelentette, hogy a játék még a héten elérhetővé válik Xbox-konzolokon és Nintendo Switchen.

Xboxon online multi nélkül marad a GoldenEye 007 újrázása

A minap hivatalosan is megerősítették a GoldenEye 007 visszatérését: Nintendo Switchen a Nintendo 64-es változatot kapjuk meg emulálva, Xboxon pedig egy felújított kiadásnak örülhetünk. Lesz azonban más különbség is.

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

A háború miatt várat magára a GoldenEye 007 újrázása

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy a Microsoft remake-elné a GoldenEye 007-et, azonban a legutóbbi hírek szerint egy darabig még biztosan nem mutatják be a játékot - az orosz-ukrán háború miatt.

Heteken belül bemutatkozhat a GoldenEye újrázása

Bennfentesek szerint heteken belül megerősíthetik, hogy érkezik a GoldenEye remastere, amely kapcsán már láttunk szivárgásokat az elmúlt hetekben. Az viszont még mindig nem világos, hogy pontosan mire készülnek az alkotók.

GoldenEye 007 - új Xbox-port érkezik?

Egyre több jel utal arra, hogy újra életre kel a Nintendo 64 legendás lövöldéje, a GoldenEye 007. Napvilágot láttak a játék achievementjei, így valószínű, hogy valamilyen formában Xbox-konzolokra kerül az 1997-es alkotás.

Mozgás közben a törölt GoldenEye 007-remaster

Több mint kétórányi felvétel került fel a YouTube-ra a Nintendo 64-klasszikus GoldenEye 007 HD remasteréből, ami az eredeti tervek szerint az Xbox Live Arcade gyűjteményében látott volna napvilágot, de ez sajnos soha nem valósult meg.

GoldenEye 25 - képeken a rajongói remake

Újabb látnivalók érkeztek a GoldenEye 007 rajongói remake-je felől. A 2022 nyarára tervezett játék teljes pompájában, jelentősen kicsinosítva hozza el a legendás FPS egyjátékos kampányát.

Tölthető a GoldenEye: Source

Közel tíz évvel ezelőtt bukkant fel először a Nintendo 64 klasszikusának, a GoldenEye 007-nek a felújított változata, a GoldenEye: Source. A végleges változat azonban csak most készült el és már tölthető is.